"ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ" ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ! ΝΕΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..."! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...




Ακριβώς ένα μήνα πριν, ανακοινώνεται Πανεθνικό Συλλαλητήριο με...


Σύνθημα «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται!» που θα διεξαχθεί Κυριακή 13 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος !!!



Ήρθε η ώρα ο λαός μας να ξεσηκωθεί απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, την παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που αφορά το συμφωνημένο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που αλλοιώθηκε για να περάσουν παράνομα μνημόνια και να μετατρέψουν πραξικοπηματικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος (5/7/2015) που αποτελεί υπέρτατο νόμο, εκχωρώντας εγκληματικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, παραβιάζοντας και καταπατωντας το Συνταγμα, εξαθλιώνοντάς τη χώρα μας οικονομικά και αφήνοντάς την εκτεθειμένη στο πλιάτσικο που επιχειρούν δανειστές και εχθρικά προσκείμενοι «γείτονες» ,
υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2099.


Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ , αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενεις, στρατιωτικούς,διπλωμάτες,δημάρχους,εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους , νομικούς, γιατρούς, ομογενείς , εκπροσώπους Πολιτιστικων Ενώσεων , Παμμακεδονικών , Παμπελοποννησιακών, Πανθεσσαλικων, Παγκυπριακών, Αγροτικών ,Ενώσεων , Συλλογους Γυναικών,Εκπροσωπους ΑΜΕΑ, , ευπαθών ομάδων , συνταξιούχων ,πολυτέκνων, , φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων ,με στόχο αποκλειστικό τη συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού και Φιλελλήνων του εξωτερικού , που ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ως Ελεύθερη Δημοκρατική και Ανεξάρτητη με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους!


Η πρωτοβουλία, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες, θα δημοσιευόταν χθες αλλά χθες θρήνησε το Πανελλήνιο τον πρωτο νεκρό του ακήρυχτου Ελληνοτουρκικού πολέμου, σκοτώθηκε μετά από αναχαίτιση ο ήρωας Σμηναγός Γιωργος Μπαλταδώρος!


Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός ,η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ:



ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους !!!!


Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!


Θα επισυναφθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου και μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθούν Συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας ξεκινώντας με πρωτο σταθμό συμβολικά, τη ΜΑΝΗ, την περιοχή που έμεινε ΑΔΟΥΛΩΤΗ όπως είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!


(Εάν πριν τις 13/5 συντελεστεί κάποιο θαύμα και αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι στρατιωτικοί μας , το συλλαλητήριο θα γίνει κανονικά για τα σοβαρά εθνικά θέματα και μακάρι να τους έχουμε κοντά μας ...εάν όμως τολμήσουν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού φασισμού που σφετεριστικά ασκούν εξουσία, να φέρουν νωρίτερα στη Βουλή το ξεπούλημα της Μακεδονίας που έχουν ήδη κάνει και συμφωνήσει με μερίδα του εγχώριου πολιτικού συστήματος και ξένα παράκεντρα εξουσίας, τότε θα συγκεντρωθούμε στη Βουλή την ίδια μέρα για να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο το διαμελισμό της πατρίδας μας έχοντας το δίκιο και το Θεό με το μέρος μας)


* Όσοι πιστεύετε ότι μια μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ...κοινοποιήστε παντού την είδηση !!Δεν πάμε για να παρακαλέσουμε, πάμε για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας ξανά
....!!!!!! Διαδώστε και κοινοποιήστε το ολοι παρακαλώ...
ΕΛΕΝΑ



https://indobserver.blogspot.gr/2018/04/13-120.html?m=1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια