Μια Πρόταση Για Τ Όνομα Των ΣΚΟΠΙΩΝ Που Αποκαλύπτει Τους Προδότες . Ποιος Θα Πει ΟΧΙ ;



Για σκεφτείτε . Τι εμποδίζει τους έλληνες Βουλευτές να που ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στη χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Τους προτείνουμε λοιπόν , έστω και με αυτό !!



Όπως οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ θέλουν να έχουν το όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ » -γιατί τα χα μου τους έμαθαν να νιώθουν ¨Μακεδόνες ¨ χάριν γεωπολιτικών σκοπιμοτήτων - θα πρέπει να δεχτούν σε μια σύνθετη ονομασία , και τον όρο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ » .Καταρχήν λοιπόν , καταλήγουμε σε σύνθετη ονομασία που πρέπει να περιέχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και τον όρο «Ελληνική ».

Ποιο είναι το όνομα που προτείνουμε , εδώ που φτάσαμε ;

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή northern Greek Macedonian ή северна грчка македонска

Ποιος λέει ΟΧΙ ;

Σε αυτήν την κατεύθυνση ΔΕΝ γίνονται αποδεκτά ονόματα χωρίς τον όρο ¨Ελληνική , ούτε άνω , ούτε βόρεια , ούτε νέα . Όλες οι υποψήφιες ονομασίες να υποδηλώνουν συνεπώς ξεκάθαρα σε όλα τα έθνη , ότι το κρατίδιο το ΣΚΟΠΙΩΝ είναι τμήμα της υπάρχουσας Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ και παράλληλα να δείξουμε ότι αποτελεί Αιτία Γεωπολιτικού Πολέμου η Παραχάραξη της Ιστορίας μας !!

Όποιος δεν συμφωνεί σε αυτό , όποιος δεν ¨πατάει πόδι ¨ σε αυτό, είναι ανθέλληνας ή ηλίθιος !!


Δείτε τι θα κερδίσουμε από αυτήν την ονομασία !!

Η γεωγραφική περιοχή της ιστορικής Μακεδονίας ως ενιαίος χώρος , δεν ορίζεται επισήμως από κανένα διεθνή οργανισμό ή κράτος. Ειδικές αναφορές κατά καιρούς την εμφανίζουν να απλώνεται σε πέντε χώρες: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, και Σερβία.

Από εκεί ξεκινάει το ιστορικό αδιέξοδο !!

Σήμερα γίνεται κυρίαρχα αποδεκτό ότι , η περιοχή της Μακεδονίας εκτείνεται στην επικράτεια της Ελλάδας - η μισή περίπου έκταση της περιοχής όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της- στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ,όπου ανήκει σχεδόν το 40% της έκτασης και στη Βουλγαρία , περίπου το το 10%, στην περιοχή του Μπλαγκόεβγκραντ.

Το κρατίδιο το ΣΚΟΠΙΟΝ τείνει να γίνει Βουλγαρική ή Αλβανική αποικά !!

Ένα όνομα συνεπώς του κρατιδίου αυτού που να έχει την δυναμική της προοπτικής συνένωσης του Κρατιδίου αυτού με την Ελλάδα στο μέλλον , μας προσδίδει Γεωπολιτική ευελιξία , γεωστρατηγική δυναμική και διασφαλίζει την σταθερότητα στα Βαλκάνια !!

… κύριε Υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας .

Μην κόπτεστε πολύ άλλωστε κάποιοι !!. Οι φύλακες έχουν μεριμνήσει , πολύ σύντομα , το κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ να επιθυμεί διακαώς την συνένωσή του με την μητέρα Ελλάδα !!

Το σχέδιο είναι γνωστό ως ¨Μετανάστευση Κράτους ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com
http://www.ksipnistere.com/2018/03/blog-post_6622.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια