ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Ή ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗ NOVARTIS, ΤΗΝ 4η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!



Ο παραπάνω τίτλος δεν αποτελεί προϊόν φαντασίας μας, αλλά είναι ή σύνοψη των όσων ειπώθηκαν από ακροατές και καλεσμένους του Λάμπρου Καλαρρύτη στην εκπομπή του στα "Παραπολιτικά" (90,10). Χτες βράδυ λοιπόν, αυτό που βγήκε ως συμπέρασμα, είναι ότι η Τουρκία...

προετοιμάζεται για να χτυπήσει την Ελλάδα στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ο πόλεμος που διεξάγει στη Συρία, έχει καταστήσει πλέον εμπειροπόλεμους τους Τούρκους, σε αντίθεση με τη χώρα μας η οποία δεν έχει προετοιμαστεί καθόλου και δεν έχει εμπειρία πολέμου. Το χτύπημα του Ερντογάν θα είναι αιφνίδιο, το οποίο μπορεί να έχει να κάνει και με τα ενεργειακά τα οποία δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει σε καμία περίπτωση ο Ερντογάν. Είναι έτοιμος να επιτεθεί πολεμικά σε περίπτωση που ξεκινήσουν γεωτρήσεις.


Ο Ερντογάν, για να κάνε όσα κάνει, έχει εξασφαλίσει την ανοχή ή και τη στήριξη πολλών δυν΄λαμεων. Του ΝΑΤΟ, της Μέρκελ (της ΕΕ δηλαδή), του ίδιου του Πούτιν, καθώς και της Αλβανίας, και βεβαίως των Σκοπίων.

Παράλληλα, στη χώρα μας, η κυβέρνηση Τσίπρα περί άλλων τυρβάζει. Ασχολείται με τα...πίτουρα (για να τη φάνε στο τέλος οι κότες), ασχολείται δηλαδή μετο σκάνδαλο Novartis, με την 4η Αξιολόγηση και τις Μνημονιακές της δεσμεύσεις προς τους δανειστές ή με το πότε θα ξαναρχίσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα!










ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/03/blog-post_489.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια