Αποκάλυψαν την κοινωνία της παγκόσμιας χούντας όπως δεν την έχετε φανταστεί




Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Έτοιμο να εφαρμοστεί από τον Μάιο, το νέο σύστημα «κοινωνικής βαθμολόγησης» των ανθρώπων, με αρχή την κομμουνιστική Κίνα.



Εν αρχή, οι Κινέζοι με «κακή κοινωνική συμπεριφορά» δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν με τρένο ή αεροπλάνο!!!

Η «κοινωνική βαθμολογία» μοιάζει περισσότερο με ένα σύστημα που ελέγχει την κοινωνική συμπεριφορά και την αξιοπιστία του κάθε πολίτη απέναντι στην εξουσία και σε περίπτωση παγκόσμιας πρόκλησης χάους, θα μπορέσει να προταθεί ως ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης, προκειμένου να προστατευτεί η… «ασφάλεια» των ανθρώπων.

Θυμηθείτε:

Προχωρά το σχέδιο «ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΤΙΑ» – Η αλήθεια που πρέπει να διαδοθεί!

Το 2020 ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων

Όπως σχολιάζεται, το μεγάλο σχέδιο της Κίνας, να «οικοδομήσει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης» – όπως το έχει θέτει το Κρατικό Συμβούλιο της χώρας – χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που παράγονται από την ψηφιακή δραστηριότητα ενός ατόμου, δεν είναι αποκλειστικά κινέζικη καινοτομία.

Αποτελεί μια προέκταση του προγράμματος της χώρας που θέλει να ακολουθήσει μια παγκόσμια τάση όπου τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της κοινωνίας, με την βοήθεια της τεχνολογίας.


Η τεχνολογία, η οποία θα αλλάξει άρδην τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά τη φυσιολογία των ανθρώπων, προκειμένου εκείνοι να είναι συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό σέρβερ και να διατηρούν, επομένως, ενεργή, 24 ώρες το 24ωρο, την κοινωνική βαθμολογία τους, ώστε να αμείβονται ή να… «τιμωρούνται» αναλόγως.

Η τεχνολογία θα βοηθήσει τους ανθρώπους, αρκεί εκείνοι να έχουν μια καλή «κοινωνική βαθμολογία και να δηλώνουν υπακοή στο Κράτος τους.

Σύμφωνα με την έρευνα «Annals of Human Biology», στο μέλλον οι άνθρωποι θα μπορούν να παράγουν κολλαγόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, κάνοντας τους να φαίνονται πάντα νέοι και να έχουν πάντα καλή υγεία.

Παράλληλα, η τεχνολογία, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, θα καταστήσει δυνατή την εμφύτευση των όποιων gadgets στο σώμα μας και μάλιστα, σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο θα μπορούμε να «κατεβάζουμε» ακόμα και την… συνείδησή μας. Άρα δεν θα είναι δική μας;

Ο τεχνοκρατισμός ως ολοκληρωτική ιδεολογία έρχεται να επιβληθεί σε όλον τον πλανήτη. Αν φυσικά τα καταφέρουν, καθώς υπάρχει πάντα αυτό το Κράτος που λέγεται Ρωσία και συνεχώς διαφωνεί!
el.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια