Βούτσης: Παμμακεδονικές οργανώσεις μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια για εσχάτη προδοσία!






«Κάποιοι έχουν ξεφύγει»: με αυτήν την φράση, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, επιτέθηκε όχι μονάχα στην ηγεσία και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τα όσα είπαν κατά των τεσσάρων Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, αλλά και σε παμμακεδονικές οργανώσεις.


Όπως κατήγγειλε,
μιλώντας στη Βουλή, κάποιες από αυτές τις οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές κείμενο, με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια, εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας στη Βουλή. Η επιστολή φέρεται να εστάλη με e-mail και στους 300 βουλευτές.

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί.


Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ, γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης,
εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία.

Δείτε εδώ την επιστολή-εξώδικό των παμμακεδονικών οργανώσεων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια