ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Για εκείνο το χρονικό διάστημα που τα απαίσια εγκλήματα του παρελθόντος θα παραμένουν ατιμώρητα, ενώ η χώρα δεν ληστεύεται πια...
μόνο από την εγχώρια ελίτ αλλά, επίσης, από τους ξένους, είναι ανόητο να ελπίζει κανείς πως θα υπάρξει βιώσιμη λύση – εκτός εάν αντιδράσουν ενεργητικά οι Πολίτες, προστατεύοντας επιτέλους το Σύνταγμα, την πατρίδα τους και τα παιδιά τους.

Επικαιρότητα

Θεωρούμε σωστό να προειδοποιήσουμε τους Έλληνες ότι, πρέπει να πάψουν πια να έχουν ψευδαισθήσεις – πιστεύοντας πως η χώρα θα επανέλθει σε μία βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, με πρόγραμμα τα μνημόνια και με έλεγχο τήρησης τους τις αξιολογήσεις.

Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατονόταν επιβάλλονται νέοι φόροι, καινούργιες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, δεν συμψηφίζεται κανένα έξοδο στις φορολογικές δηλώσεις, ενώ την ίδια στιγμή έχει καταστραφεί εντελώς ο παραγωγικός της ιστός.

Πόσο μάλλον με νέες μειώσεις των δημοσίων δαπανών, οι οποίες προκαλούν διπλάσια πτώση του ΑΕΠ, σχετικά με τους φόρους –
ενώ η φοροδοτική ικανότητα των Πολιτών έχει σχεδόν μηδενισθεί και το μη εξυπηρετούμενο ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι Έλληνες πρέπει να πάψουν επίσης να ελπίζουν ότι με νέες εκλογές, καθώς επίσης με μία καινούργια κυβέρνηση κάποιου από τα υπάρχοντα κόμματα, θα λυθούν τα προβλήματα τους – αφού, εκτός του ότι θα επρόκειτο για μία επανάληψη του πειράματος της διετίας 2012-2014, όπου ως γνωστόν θεωρείται ως ο ορισμός της ανοησίας κατά τον Αϊνστάιν, οι συνθήκες είναι κατά πολύ δυσμενέστερες από τότε.

Ακόμη χειρότερα όταν το ευρύτερο περιβάλλον της πατρίδας μας, ολόκληρος ο πλανήτης δηλαδή και όχι μόνο η Ευρώπη, ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, απειλούμενος από αλλεπάλληλα κραχ που θα τον βύθιζαν στο χάος – γεγονός που σημαίνει ότι, αρκεί μία μικρή σπίθα για να ξεσπάσει μία καταστροφική παγκόσμια πυρκαγιά, με συνέπειες που είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Περαιτέρω, αυτοί που θεωρούν πως η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να υπογράψει ένα τέταρτο μνημόνιο (όλοι εμείς εδώ πιστεύουμε πως θα έχει ανάγκη από 5ο, 6ο κοκ., αφού δεν βλέπουμε πώς θα χρηματοδοτούταν με βιώσιμα επιτόκια από τις αγορές), έχοντας ανάγκη μίας πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, πιθανότατα δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τις διαθέσεις των δανειστών – με την έννοια πως αμφιβάλλουμε πάρα πολύ, σχετικά με το εάν θα είναι πρόθυμοι να μας δώσουν επί πλέον χρήματα, κυρίως επειδή δεν θα έχουν πια κανένα συμφέρον.

Αντίθετα, κάποια στιγμή θα τους συμφέρει η μετάβαση της χώρας μας στη δραχμή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους – δηλαδή, σε χαμηλού κόστους εργαζομένους της γερμανικής και λοιπής βιομηχανίας.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια