Με Όμηρους Δυο Παλικάρια Μας… Τρία Δισ. Ευρώ Στην Τουρκία Για Το… Προσφυγικό





Αυτή Η Ευρώπη Να Πάει Να Γαμηθεί!

Τρία Δισ. Ευρώ Στην Τουρκία Για Το… Προσφυγικό





Όπως αποκάλυψε ο κύπριος ευρωβουλευτής, η ΕΕ έχει ήδη δρομολογήσει την έγκριση για νέα οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία, ύψους 3 δισ. ευρώ για το προσφυγικό, συνεχίζει τις συζητήσεις για ενίσχυση της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας και για απελευθέρωση των θεωρήσεων των διαβατηρίων για τους Τούρκους πολίτες που θέλουν να μπουν στην Ευρώπη.
Όσον αφορά την ενεργειακή Ένωση, ο κος Συλικιώτης επισήμανε πως οι προτάσεις που προωθούνται από την Κομισιόν, αντί να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στον ενεργειακό εφοδιασμό δημιουργούν νέα αδιέξοδα καθώς ακυρώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών στην διαμόρφωση της ενεργειακής τους πολιτικής.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην νέα οδηγία για την εσωτερική αγορά φυσικού αερίου με την οποία, όπως εξήγησε, επιδιώκεται χειραγώγηση των κρατών με την μεταφορά μεγαλύτερων εξουσιών στην Κομισιόν, και ως αποτέλεσμα θα δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα στην δημιουργία νέων υποδομών για την εισαγωγή και εξαγωγή φυσικού αερίου.
Νίκος Ρούσσης-Στρασβούργο
https://elatora.wordpress.com/2018/03/14/%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%83/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια