Εσχάτη Προδοσία η Ονομασία; Φυσικά ναι! Ισόβια και λίγα θα 'ναι





Σκούζουν και κλαίγονται ξαφνικά οι κυβερνώντες ότι δήθεν τους απειλούν με θάνατο και ισόβια επειδή θα διαπράξουν εσχάτη προδοσία παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας στα τσουτσέκια των Τούρκων, τους Σκοπιανούς.

Ο πρόεδρος της άβουλης μάλιστα ο κ. Βούτσης έφθασε να κατηγορήσει ευθέως για υποκινητές τα Παμμακεδονικά σωματεία της υφηλίου, δείχνοντας για άλλη μια φορά το μίσος και τον φόβο των Συριζαίων για τον Ελληνισμό που μάχεται, και δη τον απόδημο.


Δεν τους συγχωρούν που με δικές τους πρωτοβουλίες οργάνωσαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που κατέστησαν σαφές στους πάντες ότι η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα πράττει εν γνώσει της ενάντια στη βούληση του 80 τοις εκατό των Ελλήνων.


Περίεργο βέβαια να βλέπει φαντάσματα πολιτικών εκτελέσεων λόγω Μακεδονικού ειδικά ο κ. Βούτσης όταν του είναι τόσο οικεία, κυριολεκτικά, η δημόσια συμπαράσταση των δικών του παιδιών στους αληθινούς δολοφόνους τρομοκράτες που 'χουν τόσο αίμα στα χέρια τους.


Όπως είναι λίγο αντιφατικό να ξεσαλώνει η κυβέρνηση επειδή κάποιοι... άγνωστοι στέλνουν ανώνυμα σφαίρες στον κ. Κοτζιά, ενώ την ίδια ώρα φέρεται τρυφερά στον βομβιστή που πήγε να σκοτώσει τον Παπαδήμο και τον Σόιμπλε...


Πώς γίνεται να ωρύεσαι προκειμένου να καταδικασθεί πολιτικά μια αόρατη και μάλλον μακρινή, αν όχι ύποπτα επαναλαμβανόμενη απειλή, αλλά να δείχνεις κατανόηση σε φονιάδες και βομβιστές που 'χουν ήδη αφήσει θύματα πίσω τους;; Άσε που επιστολές με σφαίρες έχει παραλάβει κατά καιρούς ένα καρό κόσμος, και ο υπογραφών μεταξύ αυτών, χωρίς να βγάζουμε διαγγέλματα θυματοποίησης!!


Το τόσο κλάμα που πέφτει ξαφνικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάχα μου θα τους στήσουν στο απόσπασμα για την Ονομασία δεν οφείλεται φυσικά σε... αληθινή αγωνία, πόσο μάλλον σε τύψεις. Κλίμα και φανταστικούς εχθρούς θέλουν να δημιουργούν για να μπερδεύουν την κοινή γνώμη, που είναι έτσι κι αλλιώς έξαλλη μαζί τους για τα ελληνοτουρκικά κι άλλα ων ουκ έστι αριθμός.


Επι της ουσίας τώρα, παρ' ότι εξυπακούεται ότι είναι καταδικαστέες οι απειλές θανάτου κλπ, αληθινές ή κυπατζίδικες, όπως και τα γράμματα με σφαίρες ή εκρηκτικά, είναι βάσιμο δικαίωμα του καθενός να θεωρεί ότι η μεθοδευμένη παράδοση της ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς αποτελεί όντως πράξη Έσχατης Προδοσίας.


Το έγκλημα προβλέπεται και από το Σύνταγμα και από τον Ποινικό Κώδικα κι αν κάτι θα μπορούσε να αντιτάξει ο Τσίπρας είναι ότι... δεν πρόκειται για Εσχάτη κυριολεκτικά αφού είναι ικανός και έτοιμος να κάνει κι άλλες προδοσίες. Υπό μια έννοια, υποκειμενικά μπορεί να μην το θεωρεί ούτε καν προδοσία, αφού για να προδώσεις κάτι πρέπει να το πίστευες κάποτε.


Κι οι Συριζαίοι δεν πιστεύουν ούτε στην πατρίδα ούτε στην ελληνικότητα της Μακεδονίας, άρα δεν πρόδωσαν, απλώς ντήλαραν. Ξεπούλησαν. Όλα αυτά τα επιχειρήματα ας βάλουν τον Κουβέλη να τους τα μαζέψει νομικά, για το Ειδικό Δικαστήριο όπου σίγουρα θα πρέπει να πάνε αν δώσουν την Ονομασία Μακεδονία.


Περί Έσχατης Προδοσίας φυσικά θα δικάζονταν σε αυτή την περίπτωση, τι άλλο περίμενε δηλαδή ο κ. Βούτσης, να πάρουν κάνα Νόμπελ Ειρήνης; Αυτή θα ήταν η κατηγορία, και σε. περίπτωση καταδίκης τα Ισόβια είναι η αναμενόμενη ποινή, καταργηθείσας της Θανατικής. Δηλαδή 20 χρόνια το πολύ, τζάμπα πράγμα, αφού και τέτοιοι που 'ναι θα υπογράψουν χίλιες μετάνοιες και θα ζητάνε Χάρες.


Θεωρητικά μιλάμε βέβαια γιατί όσο κι αν προσπαθεί ο Τσίπρας δεν θα καταφέρει τελικά να πουλήσει το Όνομα. Άλλαξε το παιχνίδι ξαφνικά και μπορεί να του πάρουν πρώτα τίποτα νησιά, οπότε δεν θα του μείνει περιθώριο για τη σκοπιανή προδοσία. Θα τρέχει να αλλάξει το δικό του όνομα για να εξαφανισθεί από προσώπου γης. Κι αυτό, προς Θεού, μην το θεωρήσουν επίσης απειλή, είναι μια ανθρώπινη συμβουλή.
Αναδημοσίευση από: protothema.gr

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια