Χειραγωγημένες ειδήσεις, με δάκτυλο ΕΥΠ! Το μόνο αληθινό είναι ότι τα ΙΜΙΑ μας τα έχουν πάρει οι Τούρκοι αιτία των προδοτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα.






Γράφουν οι Τούρκοι… που γράφουν οι Έλληνες… άντε βρες τους ψεύτες.



Χειραγωγημένες ειδήσεις με δάκτυλο ΕΥΠ όπως και πολλά άλλα στην Κολομβία των Βαλκανίων.



Κατά τα Τουρκικά ΜΜΕ…γράφει ο ένας, και κατά τα Ελληνικά ΜΜΕ γράφει ο άλλος. Σταματήστε να τους ακούτε, σας κοροϊδεύουν.


Το μόνο αληθινό είναι ότι τα ΙΜΙΑ μας τα έχουν πάρει οι Τούρκοι αιτία των προδοτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα.



Αυτοί γράφουν ότι η είδηση για τα ΙΜΙΑ κατά το Militaire.gr

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-kardak-ta-gece-boyu-gundem-2609116/

και τα «δικά μας» ΜΜΕ γράφουν ότι τα τουρκικά ΜΜΕ, συγκεκριμένα η εφημερίδα Μιλιέτ παίζει το θέμα ως έκτακτη είδηση… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ των Τούρκων…!!!


ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ) ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένταση το βράδυ στα ΙΜΙΑ!


Υπήρξε μια νέα ένταση στις βραχονησίδες των ΙΜΙΩΝ.



Τρία Ελληνικά πολεμικά πλοία επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα ΙΜΙΑ χθες το βράδυ. Κατα την είδηση του ιστότοπου "Militaire.gr" δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα ότι υπήρξε «σύγκρουση» μεταξύ του τουρκικού ακτοπλοϊκού πλοίου και του ελληνικού σκάφους και ότι το ελληνικό σκάφος υπέστη ζημιά.



Εκτάκτως, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ….οι λόγοι πολλοί.



Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.

https://www.edocr.com/ve/zjn5zopz

Πηγή ΑΝΤΙ300

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Χειραγωγημένες ειδήσεις, με δάκτυλο ΕΥΠ! Το μόνο αληθινό είναι ότι τα ΙΜΙΑ μας τα έχουν πάρει οι Τούρκοι αιτία των προδοτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_189.html#ixzz570ba8nm5

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια