ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ





Ο Ισοκράτης (436-338 π.Χ.), σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, αναφέρει:



«….Ταύτην γάρ οικούμεν ούχ εταίρους εκβαλόντες ούδην έρημον καταλαβόντες ούδην εκ πολλών εθνών μιγάδες συλλεγέντες, αλλά ούτω καλώς καί γνησίως γεγόναμεν, ώστε εξ ήσπερ έφυμεν, ταύτην έχοντες άπαντα τόν χρόνον διατελούμεν, αυτόχθονες όντες καί τών ονομάτων τοίς αυτοίς οίσπερ τούς οικειωτάτους τήν πόλιν έχοντες προσειπείν: μόνοις γαρ ημιν των Ελλήνωντην αυτήν τροφόν και πατρίδα και μητέρα καλέσαι προσήκει..»
(Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24-25).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

“Διότι κατοικούμε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουμε άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουμε έρημο ούτε να εγκατασταθούμε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδαμε το πρώτο φως, εξακολουθούμε συνεχώς να κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες και μόνον εμείς από όλους τούς άλλους έχουμε το δικαίωμα να προσφωνούμε την πόλη μας με τις ίδιες λέξεις, δια των οποίων προσαγορεύομε τούς πλέον γνωστούς συγγενείς”. (Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25)


Ο πληθυσμός των Σκοπίων αποτελείται από 40-45% Σλάβους, 30% Αλβανούς, 10% Έλληνες και 10% Τσιγγάνους και λοιπούς. Κοινώς είναι ένας ΜΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ αχταρμάς. Πουθενά στα ιστορικά βιβλία δεν υπάρχουν ως αυτόχθονοι Μακεδόνες ή Έλληνες. Δεν μιλούν την ελληνική, ούτε έχουν ιστορία σχετική. Έτσι, αν παραχωρηθεί το όνομα «Μακεδονία»,αυτόματα τους προσδίδουμε έννοια αυτοχθονίας.

«Αδιάψευστα ιστορικά γεγονότα και ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι η, με σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, μετονομασία, τον Αύγουστο του 1944, από τον Τίτο, από Νότια Σερβία σε «Μακεδονία», είχε δύο στόχους : ο πρώτος στόχος ήταν ο προσδιορισμός και αποδυνάμωσητης Σερβίας, ο δε δεύτερος και σπουδαιότερος, η απόσπαση της Βόρειας Ελληνικής Επαρχίας της Μακεδονίας προς έλεγχο του Αιγαίου, ιδιαίτερα της πολύ σημαντικής πόλεως και λιμένος της Θεσσαλονίκης, και η στη συνέχεια δημιουργία της ψευδομακεδονίας του Αιγαίου» (Του Αντιναυάρχου ε.α. Π. ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ Π.Ν, www.elesme.gr).










Ένας από τους σκοπούς της νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων είναι να μετατραπεί η Ελλάδα μας σε ένα πολυπολιτισμικό αχταρμά και έτσι να καταργηθεί η αυτοχθονία των Ελλήνων. Οι «περιούσιοι» εορτάζουν ΗΔΗ την δεύτερη Χανουκά τους.

Ο συμβολισμός του δέντρου που φύτεψαν στο μουσείο του «ολοκαυτώματος» αυτό δηλώνει: ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ! Να σημειώσω εδώ ότι το φτυάρι που έπιασε ο ισραηλινός πρόεδρος δεν μπορεί (με βάση τους κανόνες του ιερού τους βιβλίου Ταλμούδ) να το πιάσει κάποιος που είναι γκόημ – οι υπόλοιποι δηλαδή λαοί που δεν είναι Εβραίοι (γιατί τα γκόημς είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή που ζουν για να τους υπηρετούν (Οι Εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη Εβραίοι δεν είναι άνθρωποι, Talmud Baba Mezia 114b, Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη Εβραίο,
αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή, Talmud Midrasch Talpioth σελ. 225 Warsaw 1855)- αλλά μόνο Εβραίος το γένος. Το φτυάρι το έπιασε και ο Τσίπρας… για τους υπολοίπους πολιτικούς είναι πια γνωστό το γένος τους…



Για αυτό άλλωστε και την ίδια ώρα που οι Έλληνες διαδήλωναν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ο Πρόεδρος κ. Προκόπης Παυλόπουλος επέλεξε να ανάψει την ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ σε εκδήλωση της Ισραηλίτικης Κοινότητας του Βόλου, όπου παρευρέθηκε ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΟΛΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΣ. Αυτά για να δείτε ποιοι μας κυβερνούν και μας ποιμαίνουν… Εσείς τι λέτε; Τους κόβετε για Έλληνες;;;





SOCRATESNIOS

https://katohika.gr/ellada/to-elliniko-ethnos-ypo-eksafanisi/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια