ΒΟΜΒΑ: Αναφέρεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το μεγάλο περιοδικό…TIME Magazine!!! Διαβάστε το άρθρο ...













ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! & Ο Στρατηγός Αϋφαντής καλεί σε πανστρατιά για την Μακεδονία



Ομιλούμε ουσιαστικώς δια μιαν περίοδον κατά την οποίαν τόσον αι ΗΠΑ όσον και όλος ο κόσμος –εδώ που τα λέμε- ήταν με το μέρος της…ΕΛΛΑΔΟΣ όσον αφορά το τότε εγερθέν ζήτημα περι της ΔΗΘΕΝ «Μακεδονικής» προσελεύσεως εκείνων των…ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ του Βορρά! Και τώρα έρχεται και το «TIME» να μας προσθέσει και μιαν άλλην αποκάλυψιν ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ σχετικώς προς την υποστήριξιν, προς την Ελλάδα, σχεδόν ΠΑΝΤΩΝ των εθνών του κόσμου εκείνης της εποχής:



Κατά μήκος των βόρειων συνόρων της Ελλάδας, τα «περιστατικά» σημειώνονταν με αξιοσημείωτη κανονικότητα με ταχύτητα ενος μέρα παρά μέρα. Τα βρετανικά και τα ρωσικά στρατεύματα κατοχής, αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον σε σχέση με τα εχθρικά σύνορα της Ελλάδας-Βουλγαρίας, έμπαιναν στη σφαίρα επιρροής του άλλου και έτσι γίνονταν προστριβές μεταξύ τους. Ο ελεγχόμενος τύπος της Γιουγκοσλαβίας, που πήρε το σύνθημά του από την κατακεραύνωση του στρατάρχη Τίτο κατά της ελληνικής «τρομοκρατίας» (TIME, 16 Ιουλίου), φώναζε επιμόνως για τους 20.000 Σλάβους πρόσφυγες από τη Μακεδονία. Πηγαινο-ήρχετο από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να πραγματοποιήσει προσωπική έρευνα ο πρωθυπουργός Πέτρος Βούλγαρης.
Τι συνέβαινε;; Ο Έλληνας Γενικός Διοικητής της Μακεδονίαςδήλωσε ότι κανένας πρόσφυγας …


Και σταματάει εκεί το άρθρο γιατί πρέπει να γίνεις συνδρομητής για να διαβάσεις το υπόλοιπο…


http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,803589,00.html?iid=chix-sphere










TIME Magazine refers to the GREEK Macedonia in 1945!




Along Greece’s northern frontier, “incidents” were occurring with remarkable regularity at the rate of one every other day. British and Russian occupation troops, facing each other across the restive Greco-Bulgar border, were getting into each other’s sphere of influence and into each other’s hair. The controlled Yugoslav press, taking its cue from Marshal Tito’s blast at Greek “terrorism” (TIME, July 16), screamed insistently about “20,000” Slav refugees from Macedonia. To Salonika from Athens hurried Premier Admiral Petros Voulgaris to make a personal investigation.


What was going on? The Greek Governor General of Macedonia said that no refugees…


Source: http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,803589,00.html?iid=chix-sphere


greeknewsondemand



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια