Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Τούρκοι, ούτε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ





41330 - pixabay

Γιάννης Λοβέρδος (fb)

Σήμερα φοβάμαι ότι θα σας στενοχωρήσω. Γιατί έχω αποφασίσει να σας λέω αλήθειες, δυσάρεστες αλήθειες.

Βλέπετε από ψεύτες, η χώρα είναι γεμάτη. Και στην κυβέρνηση, και στα κόμματα, και στη Βουλή και στα κανάλια οι ψεύτες είναι μπόλικοι. Εγώ είπα να προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά και να σας λέω αλήθειες, έστω κι αν σας ενοχλώ. Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Φινλανδοί, ούτε οι Τούρκοι, ούτε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ούτε οι εβραιομασόνοι ούτε οι Νεφελίμ.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της είμαστε εμείς οι Έλληνες.

Με τον ωχαδερφισμό μας, με την κουτοπονηριά μας, με τη μιζέρια μας, με τον φρατριασμό μας, με την ανηθικότητα μας, με την αχαριστία μας, με την κακή νοοτροπία μας. Ότι όλοι μας οφείλουν κι εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση.

Οι πολιτικοί μας είναι πράγματι άθλιοι. Γιατί εμείς τους ψηφίζουμε. Οι πολιτικοί μας είναι ψεύτες γιατί δεν αντέχουμε την αλήθεια. Και θα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε όσους μας λένε τα μεγαλύτερα παραμύθια. Όπως έλεγε ο αλήστου μνήμης Χίτλερ: «Οσο πιο εξωφρενικό
είναι το ψέμα, τόσο πιθανότερο είναι να το πιστέψει ο κοσμάκης». Και προσπαθούμε συστηματικά να επιβεβαιώσουμε τη ρήση αυτή.

Αν δεν αλλάξουμε όλα αυτά, η χώρα δεν έχει ούτε μέλλον ούτε σωτηρία. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο κι αν με βρίσετε, όσο κι αν με αντιπαθήσετε επειδή δεν σας λέω αυτά που ενδεχομένως θα θέλετε να ακούσετε. Αλλά εμείς οι Ελληνες, στην πλειοψηφία μας (διότι υπάρχουν ακόμα σοβαροί άνθρωποι στη χώρα, μολονότι έχω την αίσθηση ότι λιγοστεύουν καθημερινά) φταίμε για όλα.



freepen.gr



Το διαβάσαμε από το: Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Τούρκοι, ούτε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_283.html#ixzz54LsH5p39

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. KANENAΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ με εκλογικά δικαιώματα στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συγκαλύπτει και να αποσιωπά ΠΡΟΔΟΣΙΑ και να μην αντιδρά στο έγκλημα της παράλειψης διώξεων στοιχειοθετημένου από τη δικαιοσύνη εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας!
    ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠO ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ με ταυτόχρονη παράλειψη διώξεων ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αυτό που όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ να πράξουμε, είναι να διαφωνήσουμε και να καταγγείλουμε το έγκλημα (ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ).
    Υποχρεούμαστε λοιπόν, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου στην Αστυνομία
    1ον. ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ εγγράφως και ενόρκως φανερά και όχι σιωπηρά ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120
    2ον. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ γραπτώς και ενόρκως επίσης τα όπλα και το εθνόσημο.
    3ον. Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών
    4ον. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα, δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράλειψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών-υπουργών, από τις 24/11/2011,
    5ον. ΝΑ πάρουμε ο π ω σ δ ή π ο τ ε επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε-καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο, είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή η οποία έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλά και ουσιαστικά)
    6ον. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το Σύνταγμα και ιδίως να ενημερώσουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο. https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF/422877021088985/?fref=mentions

    ΑπάντησηΔιαγραφή