Ξυπνήστε! Γιατί το συλλαλητήριο είχε περισσότερο κόσμο από αυτό του 1992!




Γιώργος Αδαλής

Tι 90.000 και πράσινα άλογα; Πάρτε μια φωτό του 1992 και δείτε. Ο κύριος όγκος τότε ήταν πέριξ του Λευκού Πύργου. Πάρτε μετά και τη χθεσινή.

Όσο κόσμο είχε στην παραλιακή (από το λιμάνι ως τον Λ.Πύργο) τότε, τον ίδιο είχε και φέτος! Μόνο που φέτος, ο κύριος όγκος ήταν στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου και στην Νέα Παραλία.

Ακούτε παρτάλια; Νέα Παραλία!

Αυτήν που τότε δεν υπήρχε με την σημερινή της μορφή και διάσταση.

Ακούστε λοιπόν παρτάλια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής: Το 1992, η νέα παραλία δεν υπήρχε λέμε. Τελείωσε πριν μερικά χρόνια. Και φυσικά διαπλατύνθηκε, επεκτάθηκε και διαμορφώθηκε ένας τεράστιος χώρος (που σας το λέω για τρίτη φορά μπας και το εμπεδώσετε παρτάλια) τότε ΔΕΝ υπήρχε!
Ο χώρος στον οποίο έγινε η χθεσινή συγκέντρωση, είναι τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ φορές μεγαλύτερος από τον χώρο του Λευκού Πύργου που είχε συγκεντρωθεί τότε το πλήθος! Και το πλήθος έφτανε μέχρι το Μακεδονία Παλάς, που δε φαίνεται στην φωτογραφία.

Αν βάλετε την τότε φωτογραφία πάνω σε μια σημερινή, θα καταλάβετε ΟΛΟΙ σας ότι το πλήθος εχτές κατελάμβανε διπλάσιο χώρο από το πλήθος του 1992.

Δεν ξέρω ποιος ευφυής μίλησε για 90.000 , αλλά σίγουρα ήταν συριζαίος. Σίγουρα ήταν εκεί, τρόμαξε και ξεκίνησε η επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας,
ο ... Παπάς του Τσίπρα.

Θέλω λοιπόν όλοι εσείς αδέλφια μου, να δείτε τις δύο φωτό που σας βάζω σήμερα, να επικεντρωθείτε στον Λευκό Πύργο και να αναρωτηθείτε! Ποια από τις δυο συγκεντρώσεις ήταν μεγαλύτερη;

Η απάντηση είναι πανεύκολη, αρκεί κάποιος να έχει ... μάτια.

YΓ1.

Συμμετείχα ΚΑΙ στο συλλαλητήριο του 1992 ΚΑΙ στο χθεσινό. Σαφώς και ο κόσμος εχθές ήταν περισσότερος. Και η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι ενώ τότε συμμετείχαν ΟΛΟΙ και «κατέβαζαν» κόσμο ΟΛΟΙ (κόμματα , εκκλησία, φορείς κτλ) αλλά ΕΧΤΕΣ, όλοι πήγαν αυθόρμητα και παρά τις απαγορεύσεις που έκαναν τα κόμματα και οι συνδικαλιστές.

ΥΓ2.
Για τη «βολική» διακοπή των δεδομένων από τα κινητά εχτές, που δεν επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να καλέσουν κι άλλο κόσμο της τελευταίας στιγμής, θα γράψω αργότερα, αγαπητέ Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας! Οπότε πάρε από τώρα τα … ταβόρ.


freepen.gr

Το διαβάσαμε από το: Ξυπνήστε! Γιατί το συλλαλητήριο είχε περισσότερο κόσμο από αυτό του 1992! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/1992_23.html#ixzz551hfhJVQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια