ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ …ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!






Για άλλη μια φορά η γνωστή μας Γαλλίδα βουλευτίνα, Valerie Boyer, προκαλεί τους Τούρκους υποστηρίζοντας σε μια έκθεση κατά της τρομοκρατίας στο Βερολίνο

ότι η αρμενική οργάνωση Asala, που ευθύνεται για τις εκτελέσεις πολλών Τούρκων διπλωματών στο εξωτερικό, δεν ήταν τρομοκρατική αλλά αγωνίζονταν για την δικαίωση της μεγάλης αρμένικης γενοκτονίας, ενώ ζήτησε για άλλη μια φορά την τιμωρία της Τουρκίας για τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει σε βάρος των χριστιανών της Μικράς Ασίας.

Η εν λόγω Γαλλίδα έγινε γνωστή γιατί είχε προκαλέσει την μεγάλη οργή των Τούρκων όταν τον Φεβρουάριο του 2013 είχε δηλώσει ότι η Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη, και όχι η Istanbul, είναι αναπόσπαστο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου χωρίς όμως… τους Τούρκους!

Η ίδια πάλι πριν από δυο χρόνια και παρά τις επανειλημμένες απειλές για την ζωή της,
παρά τα επανειλημμένα μηνύματα κατά της οικογένειας της από τους Τούρκους είχε προχωρήσει στη τελική φάση της ποινικοποίησης της μη αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας από το γαλλικό κοινοβούλιο.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, η Valerie Boyer βουλευτίνα της Μασσαλίας, κατάφερε να εγκριθεί από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της γαλλικής βουλής το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της μη αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονία.

Το νομοσχέδιο αυτό είχε συνταχτεί ακόμα από την εποχή του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, αλλά είχε καθυστερήσει να προωθηθεί καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τουρκικής πλευράς. Η Valerie Boyer όμως είχε καταφέρει να το φέρει στην γαλλική βουλή παρά την μεγάλη οργή των Τούρκων.

Ας πάρουν μαθήματα κάποιοι δικοί μας τουρκολάγνοι κ.λ.π. που διδάσκουν πώς να σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι στον τουρκικό ιμπεριαλισμό, από την θαρραλέα αυτή Γαλλίδα.

nikosxeiladakis

https://hellas-now.com/pia-ine-gallida-voulevtina-pou-apili-tharros-tous-tourkous/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια