Η Σουηδία εγκαθιστά κάμερες και μικρόφωνα για να ειδοποιείται η αστυνομία από τις κραυγές των γυναικών που βιάζονται






Η αστυνομία της Σουηδίας εγκαθιστά μικρόφωνα και κάμερες στα γκέτο των λαθρομεταναστών προκειμένου να ανιχνεύει τις κραυγές των γυναικών καθώς η κρίση βιασμών στην χώρα εξακολουθεί να εντείνεται έπειτα από την μαζική εισροή μουσουλμάνων «προσφύγων».




Το διοικητικό συμβούλιο της περιφέρειας της Στοκχόλμης απεφάσισε να χρησιμοποιήσει κάμερες και μικρόφωνα ώστε να γίνονται αντιληπτοί «αποκαλυπτικοί» ήχοι όπως πυροβολισμοί,εκρήξεις, ήχοι «γυαλιού που σπάει» και κραυγές γυναικών που γίνονται θύματα επίθεσης.




«Ξέρω ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης χρησιμοποιεί από καιρό με επιτυχία τα μικρόφωνα. Από όσα γνωρίζω, όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια αστυνομική αρχή λαμβάνει άδεια για να κάνει τέτοια πράγματα στη Σουηδία «, δήλωσε ο Joakim Söderström στην εφημερίδα Svenska Dagbladet.












Η πρώτη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Järva, όπου η παρέλαση ομοφυλόφιλων που διοργάνωσαν δεξιοί(!) ακτιβιστές για να επισημάνουν τη μισαλλοδοξία των μουσουλμάνων, ακυρώθηκε πέρυσι μετά από «απειλές θανάτου».




Το νέο αυτό πρόγραμμα,εφαρμόζεται μετά από την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης στις περιβόητες περιοχές μεταναστών των Rinkeby, Tensta και Husby.





Τα μικρόφωνα θα λειτουργήσουν εν μέρει ως «συμπληρωματικά» για τους υπαλλήλους της αστυνομίας, δεδομένου ότι ο μόνος αστυνομικός σταθμός της Järva πρόκειται να κλείσει παρά το οτι τα στοιχεία του εγκλήματος που συνεχίζουν να αυξάνονται στα γεμάτα γκέτο μεταναστών προάστια, όπου οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι εργαζόμενοι ασθενοφόρων δέχονται τακτική επίθεση.







Ο αριθμός των πυροβολισμών που σχετίζονται με συμμορίες έχει αυξηθεί κατά 43% τα τελευταία τρία χρόνια στη Σουηδία, ενώ οι βιασμοί έχουν αυξηθεί κατά 14% από πέρυσι. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι οι μισές(!) νεαρές γυναίκες στη χώρα αισθάνονταν ανασφαλείς περπατώντας στους δρόμους.




Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του βετεράνου Σουηδού αστυνομικού Peter Springare ότι τα σοβαρότερα εγκλήματα,τα οποία περιλαμβάνουν βιασμό, επίθεση, βία κατά της αστυνομίας, παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και δολοφονία, διαπράχθηκαν σχεδόν αποκλειστικά από κάποιον που ονομαζόταν Mohammed ή μια παραλλαγή αυτού του ονόματος και οι ένοχοι ήταν πάντοτε από το Ιράκ, την Τουρκία, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία ή τη Συρία.




Οι σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες σε μουσικά φεστιβάλ στη Σουηδία αυξήθηκαν επίσης κατά 1000%, ενώ οι φεμινίστριες και οι διοργανωτές ανταποκρίνονται προτείνοντας να απαγορευτούν όλοι οι άνδρες από τέτοια γεγονότα.




Οι αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις χαμηλού επιπέδου και οι επιθέσεις με χρήση χειροβομβίδας είναι ,πλέον,επίσης συνηθισμένες στις μεταναστευτικές περιοχές της Σουηδίας, με 16 εκρήξεις μόνο τις τελευταίες 28 ημέρες.





Οι κάτοικοι της σουηδικής πόλης Oskarshamn θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνοδεύονται από ένοπλους αστυνομικούς ενώ πηγαίνουν για τζόγκινγκ.







Ο αστυνομικός επιθεωρητής του Oskarshamn Peter Karlsson δήλωσε ότι το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να «διευκολύνει την ανασφάλεια όσων επιθυμούν να τρέξουν το απόγευμα». Ο κ. Karlsson, ο οποίος παρουσίασε την ιδέα για το πρόγραμμα, δήλωσε ότι η αστυνομία θα δημιουργούσε ομάδες τζόκινγκ και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν στους αξιωματικούς ήταν ευπρόσδεκτοι, σύμφωνα με τις εκθέσεις του SVT.

Οι παρατηρήσεις του αστυνομικού επιθεωρητή αντικατοπτρίζουν μια έκθεση από το 2016 που ανέφερε ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες στη Σουηδία αισθάνονται «πολύ ανασφαλείς» τη νύχτα στις σουηδικές πόλεις. Σύμφωνα με την έκθεση, που διενεργήθηκε από την εφημερίδα Aftonbladet, ένα ακόμη 43% αισθάνθηκε άβολα στις σουηδικές πόλεις ακόμα και την ημέρα.

Καθώς το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας στη Σουηδία έρχεται όλο και περισσότερο στο κέντρο της εθνικής και διεθνούς προσοχής, προτείνονται όλο και περισσότερο «ανορθόδοξες» λύσεις στο πρόβλημα. Τον περασμένο μήνα, μέλη του Μετριοπαθούς Κόμματος πρότειναν ακόμη την αποστολή του στρατού σε περιοχές που δεν λειτουργούν για να βοηθήσουν την αστυνομία.

ΕΧΑ(πηγή εδώ και εδώ)
https://hellas-now.com/souidia-egkathista-kameres-ke-mikrofona-gia-na-idopiite-astynomia-apo-tis-kravges-ton-gynekon-pou-viazonte/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια