ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Κυβέρνηση Μοιράζει Το Μέρισμα Σε Αλλοδαπούς Που Μπήκαν Παράνομα Στην Χώρα Και Αποκλείει Τους Έλληνες Που Πάνε Τα Παιδιά Τους Σε Φροντιστήρια




«Καραμπινάτος» ρατσισμός κατά των Ελλήνων διεξάγεται με το νομοσχέδιο για το περιβόητο «μέρισμα», το οποίο ψηφίζουν σε πανηγυρικό κλίμα όλα τα κόμματα του ανθελληνικού κοινοβουλίου, πλην της Χρυσής Αυγής.


Σύμφωνα με την νομοτεχνική «βελτίωση» - διευκρίνιση επί του νομοσχεδίου, δικαιούχοι του μερίσματα μπορούν να είναι όσοι μένουν τουλάχιστον 5 χρόνια στην Ελλάδα και έχουν ασφαλιστεί έστω και μία φορά σε κάποιο hot spot και αυτά τα 5 χρόνια υποβάλλει έστω και τυπικά μια λευκή φορολογική δήλωση. Κοινώς, δικαιούχοι είναι όσοι λαθρομετανάστες έχουν καταφέρει να αποφύγουν την απέλαση και παραμένουν στην Ελλάδα πέντε χρόνια, δηλαδή όλοι πλην των τελευταίων 60.000 που ακόμα βρίσκονται στα Hot Spot.
Από την άλλη μεριά αποκλείονται οι Έλληνες
που δηλώνουν δαπάνες για φροντιστήρια παιδιών ή είναι ιδιοκτήτες μία κατοικίας αξίας (χωρίς προσαρμογή των αντικειμενικών) της τάξεως των 120.000€. Δηλαδή, με απλά λόγια, αποκλείονται όλοι οι Έλληνες που έχουν παιδιά. Και μάλιστα όχι μόνο αποκλείονται, αλλά κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία με αυτούς που έχουν σκάφη πολυτελείας, κηπουρούς, βίλες και τα τοιαύτα, ανοίγοντας τον δρόμο για την περαιτέρω αφαίμαξή τους από το ανθελληνικό κράτος.
Σας παρουσιάζουμε το κείμενο του αίσχους, για το οποίο πανηγυρίζουν και αλληλοσυγχαίρονται από συριζαίους μέχρι νεοδημοκράτες και από σταλινικούς μέχρι παπανδρεϊκούς.
http://www.ksipnistere.com/2017/11/blog-post_7420.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ...σπαστε τα κεφαλια των καθηγητων αντι να στελνετε τα παιδια φροντιστηριο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή