Η Ελλάδα χάνεται …αυτοί πιστοί στα σχέδια Εξουσίας







Μου “σφύριξαν” πως συνευρέθηκαν στο υπερπολυτελές Costa Navarino της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά!

Εν πρώτοις φαντάζει
εξωπραγματική αυτή η συνάντηση σε ένα ουδέτερο μέρος, όμως ιδιαίτερα φιλικό στον Αντώνη Σαμαρά, που παραπέμπει εν πολλοίς σε ένα πονηρό “κρυφό ραντεβού”!

Άραγε, τι είχαν να συζητήσουν τόσο μακριά από την Αθήνα και μάλιστα σε ξενοδοχειακό συγκρότημα;; Από μόνο του αυτό, φαντάζει πονηρό! Τι σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού, αλλά και πίσω από την πλάτη όλου του άλλου πολιτικού Συστήματος καθώς και των στενών πολιτικών συνεργατών τους;;


Σενάριο πρώτο και θα με θυμηθείτε:

O Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει παντοιοτρόπως την Φώφη Γεννηματά προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” στις προσεχείς εσωκομματικές της διαδικασίες (εκλογές)!

Στη συνέχεια και μετά από Εθνικές εκλογές, η Φώφη Γεννηματά με τη “Δημοκρατική Συμπαράταξη” θα συγκυβερνήσει με το πρώτο κόμμα των εκλογών,
τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο Αντώνης Σαμαράς που μέχρι …χθες έπαιζε το δικό του διασπαστικό παιχνίδι στη ΝΔ – σας είχαμε πολλές φορές ενημερώσει για τις κινήσεις του ανά την Επικράτεια – προκειμένου να φαντάζει απαραίτητος, “κηρύσσει” ανακωχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την προϋπόθεση να προωθηθεί από τις ΚΟ της ΝΔ και της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, που θα προκύψουν από τις εκλογές, στην Προεδρεία της Δημοκρατίας!

Σύμμαχος του Αντώνη Σαμαρά σε αυτό το “παιχνίδι Εξουσίας” ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που είναι το alter ego του Σαμαρά και θα δούμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το ρόλο που θα του δοθεί στη νέα Εξουσία!

Σενάριο δεύτερο και πάλι θα με θυμηθείτε:

Αλλάζει στο θέμα του ΠτΔ, όπου η Φώφη Γεννηματά δέχεται πιέσεις από ισχυρούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ για να προταθεί από τη ΝΔ και τη “Δημοκρατική Συμπαράταξη” για ΠτΔ ο Κώστας Σημίτης! Εξ ου και τα ΜΜΕ τον επαναφέρουν στην πολιτική σκηνή με τη δημοσιότητα που επιβάλλεται!

Στην περίπτωση που επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, τότε ο Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει πολύ υψηλό θεσμικό ρόλο στην ΕΕ, η οποία δεν είναι αμέτοχη αυτών των εξελίξεων!

Άλλωστε, δεν είναι
καθόλου τυχαίο το χθεσινό (Δευτέρας) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία”, γιατί Άδωνις Γεωργιάδης σημαίνει Αντώνης Σαμαράς!



Και βεβαίως, εκείνοι που έπρεπε να πάρουν τα μηνύματα, σίγουρα τα έχουν ήδη πάρει! Γιατί, ναι, μπορούν να συμφωνούν σήμερα Σαμαράς – Κυριάκος στην στόχευση της επόμενης Εξουσίας, αλλά καλό είναι να δείχνει ο Σαμαράς – υπενθυμίζοντας του Κυριάκου – πως εκφράζεται αυτή η δύναμη που θα τον επιβάλλει, ικανοποιώντας τους υψηλούς στόχους του!!

https://hellas-now.com/ellada-chanete-afti-pisti-sta-schedia-exousias/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια