Αυτό είναι το «κύριο πιάτο» για τους Έλληνες – Διαβάστε την αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ






του Κίμωνα Χαραλάμπους
Στα ψιλά γράμματα έχει περάσει το νομοσχέδιο που δίνει την δυνατότητα αναγνώρισης της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, την ίδια μέρα που όλοι ασχολήθηκαν με το ζήτημα του νόμου για τις ταυτότητες του φύλου.


Όσα πέρασαν για την αλλαγή φύλου από τα 15 ήταν το παραπέτασμα καπνού για την, εκ των πραγμάτων, παράδοση της ελεύθερης Θράκης στις τουρκικές πολιτικές αρπαγής της περιοχής.

Αυτό ήταν το κύριο πιάτο, αγαπητοί αναγνώστες!
Σημειώνεται πως το Εφετείο Ξάνθης είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και φυσικά να δικαιωθεί.


Ωστόσο, από την πλευρά του ο Άρειος Πάγος, από την πλευρά του, εξέδωσε δύο απορριπτικές αποφάσεις, υποστηρίζοντας ότι η διάλυση του σωματείου δεν παραβιάζει τις διατάξεις του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ουσιαστικά, έχει αποφασίσει αμετάκλητα τη διάλυσή της παράνομης ένωσης, καθώς λειτουργεί ως βραχίονας του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

Η τροπολογία αφορά εν γένει τους μειονοτικούς συλλόγους που έχουν προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, όπως η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Θράκης» θέτοντας θέμα αναγνώρισής τους.

Πλέον τα ελληνικά δικαστήρια
θα έχουν εκ νέου τον λόγο και αναμένουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ωστόσο, η Τουρκία κάνει μια χαρά την δουλειά της και στην εκπαίδευση, την ώρα που η Ελλάδα εισάγει τροπολογίες που την οδηγούν στον πάτο.

Η Άγκυρα ανακοίνωσε πως προσφέρει κι άλλες υποτροφίες στα πανεπιστήμιά της για σπουδαστές μειονοτήτων των Βαλκανίων που η Άγκυρα έχει βαφτίσει τουρκικές.

Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι ο αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου ανακοίνωσε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συμβουλευτικού οργάνου της Δυτικής Θράκης Ιμπραήμ Σαρίφ, ότι το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης παρέχει ακόμη 16.000 υποτροφίες και επιθυμεί να αυξήσει τον αριθμό αυτό με την παροχή περισσότερων υποτροφιών.

Ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δυτική Θράκη και θέλει να εργαστεί για την επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη των κατοίκων της περιοχής.

Το Anadolu γράφει:

«Η περιοχή της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα φιλοξενεί περίπου 145.000 μουσουλμάνους Τούρκους».

Όπως φαίνεται ο στόχος του προγράμματος υποτροφιών είναι κυρίως η ελεύθερη Θράκη, με την κυβέρνηση να διευκολύνει τα σχέδια της Τουρκίας μετά την ψήφιση της προαναφερθείσας τροπολογίας αλλά και την υποχρεωτική εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας σε νηπιαγωγεία μειονοτικών οικισμών, με «υπογραφή» του Υπουργείου Παιδείας.

Οι Τούρκοι «αλώνουν» τον ευαίσθητο τομέα της προσχολικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα! Οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα διδάσκονται τον τουρκισμό, ενώ τα Ελληνόπουλα τις έμφυλες ταυτότητες!

Τα σχόλια,
όπως πάντα, δικά σας!

Δείτε και τα βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια