Η Κβαντική Φυσική εξηγεί. Ο Θάνατος είναι μια Ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη Συνείδησή μας …





Η μελέτη της συνείδησης έχει κερδίσει τεράστια προσοχή από την περασμένη δεκαετία καθώς αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε περισσότερα για την αληθινή φύση του κόσμου μας και η αυξανόμενη επιθυμία να ανακαλύψουμε πραγματικά τον εαυτό μας γίνεται κάτι το οποίο δεν μπορούμε πια να αγνοήσουμε.


Η κβαντική φυσική μπορεί μόλις να απέδειξε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Ο επιστήμονας Robert Lanza ο οποίος υποστηρίζει τη θεωρία του βιοκεντρισμού, διδάσκει, πως ο θάνατος, όπως τον ξέρουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.

Ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι η ζωή δημιουργεί το σύμπαν και όχι το αντίστροφο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lanza βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την επιστημονική κοινότητα. Έχει ήδη ασχοληθεί με την έρευνα σχετικά με την κλωνοποίηση και τα βλαστοκύτταρα πάνω από μια δεκαετία και με το νέο του βιβλίο Biocentrism (Βιοκεντρισμός) προσελκύει ακόμη περισσότερες αντιπαραθέσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν στον γραμμικό τρόπο που νομίζουμε και χρησιμοποιεί το περίφημο πείραμα διπλής διαιρέσεως για να υποστηρίξει την θέση του.


Ενώ οι ιδέες του είναι μπροστά από την εποχή τους, δε βοηθά καθόλου το γεγονός ότι η σημερινή επιστημονική κοινότητα αντιτίθεται έντονα στις νέες ιδέες και τις αλλαγές.

Σύμφωνα με την έρευνα του Lanza, αν ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι γραμμικοί, τότε ο θάνατος δεν μπορεί να υπάρξει σαν πραγματική έννοια. Όταν πρόκειται για αυτές τις ιδέες, συνήθως γίνονται αντιληπτές πρώτα σε διαισθητικό επίπεδο και αργότερα αποδεικνύονται σε επιστημονικό επίπεδο. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι δίνουμε τόση βαρύτητα στο λογικό, αντικειμενικό αριστερό κομμάτι του μυαλού μας, που δε βλέπουμε έναν κόσμο που υπάρχει ακριβώς δίπλα μας.

Υπάρχει και μια εντελώς διαφορετική πλευρά για εμάς, πέρα από αυτόν τον κόσμο μέσα στον οποίο κλείνουμε τον εαυτό μας ώστε να παραμένουμε όσο το δυνατόν πιο επιστημονικοί. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που βάζουμε στον εαυτό μας, εφόσον ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που διαθέτουμε, είναι η διαίσθησή μας, ο εγκέφαλος της καρδιάς μας.

Η ίδια σκέψη που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις εκπληκτικές επιστημονικές ανακαλύψεις, μπορεί επίσης να μας κάνει να κολλήσουμε σε επιστημονικές παραληρητικές ιδέες εάν δεν παραμείνουμε ανοικτοί στην αλλαγή.

Παρατηρούμε αυτό το φαινόμενο να συμβαίνει σε τεράστιο βαθμό καθώς εξετάζουμε τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα. Κάποιοι επιμένουν στους παλιούς τρόπους, ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν αυτό που υπάρχει μπροστά στα μάτια μας όλον αυτόν τον καιρό, σκεπτόμενοι συνδυαστικά με το μυαλό και με την καρδιά τους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι παρόλο που αυτές οι ιδέες φαίνονται να είναι βαθυστόχαστες,
έχουν γίνει γνωστές εδώ και πολύ καιρό. Απλώς δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την κουλτούρα του σήμερα …

Μτφρ: Μαριάννα Βαρλάμου
hypnotherapy4u.gr via consciousreminder.com
http://katohika.gr/gn-blog/kvantiki-fisiki-eksigei-o-thanatos-einai-mia-pseudaisthisi-pou-dimiourgeitai-apo-ti-sineidisi-mas/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια