Ο ΤΣΙΠΡΑΣ προστατεύεται από την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, γι’ αυτό είναι ακλόνητος στην εξουσία




ΤΣΙΠΡΑΣ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ… Φημολογείται η παραχώρηση της Κρήτης στους Αμερικανούς, η Θράκη στους Τούρκους και η Μακεδονία στους Σκοπιανούς.

—————————————————-


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο καλλίτερος μαθητής του δόγματος του ΣΟΚ, του Σιωνιστικού Πανεπιστημίου του Σικάγου.
Ότι κάνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ εναντίον της Ελλάδος, του Ελληνισμού, & Ορθοδοξίας, διατάσσεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας είναι εκλεκτόν τέκνον.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, γι’ αυτό είναι ακλόνητος στην εξουσία.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ σε συνενόηση με το ΔΝΤ, και την ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, επιχειρεί απώλεια εθνικών εδαφών. (Βλέπε Θράκη, (Ν/Σ «Τουρκική Επιτροπή Ξάνθης), Μακεδονία, Αιγαίο –Νησιά με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, κ.λ.π.

Το ΔΝΤ ομιλεί για κατάσταση ΧΑΟΥΣ στην οικονομία. Ανακάλυψε μιά μαύρη τρύπα 2,4 δις. ευρώ.
Η Ελλάς είναι το μόνο Κράτος επί της Γης, που τρέφει και συντηρεί το Σιωνιστικό ΔΝΤ.

Οι Σιωνιστικοί Εβραϊκοί Ευρωπαϊκοί «Θεσμοί» έρχονται με άγριες διαθέσεις, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ομιλεί για να ανάπτυξη προς αφελή Λαό…………..
Φημολογείται η παραχώρηση της Κρήτης στους Αμερικανούς, η Θράκη στους Τούρκους, και η Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ίδωμεν…………

Ο Ολλανδο-Εβραίος Γερούν Μπλούμ δήλωσε, να παραμείνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ στην εξουσία μέχρι
εξαντλήσεως της τετραετίας, αυτό σημαίνει ότι τους κάνει όλα τα χατήρια, εις βάρος του Ελληνισμού.
Στους σημερινούς πολιτικούς λέμε, «Καλώς ήλθατε στη Σιωνιστική Νέα Εποχή ή Σιωνιστική Ν.Τ.Π.»
Μετά το Ναζισμό έχουμε κατοχή στην Ελλάδα από τον Σιωνισμό των Κοσμοκρατόρων.

Όλα τα σημερινά δεινά του Ελληνισμού, δηλαδή Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Χρεοκοπία, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, μειώσεις μισθών & συντάξεων, νόμοι εναντίον του Ελληνικού Έθνους, η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, η θεωρία των φύλων, τα μέτρα εναντίον της παιδείας, της θρησκείας, κ.λ.π. είναι μέτρα κατά του Ελληνισμού, από την Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ διατάσσεται να εκτελεί.

Οι σημερινοί πολιτικοί, είναι απλά εκτελεστικά όργανα των Σιωνιστών, των μεγαλύτερων εχθρών του Ελληνισμού, με αντάλλαγμα την εξουσία, ή την Βουλή, στην οποίαν αμοίβονται πλουσιοπάροχα, ενώ η πατρίδα βρίσκεται σε Χρεοκοπία, διαταγές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Η λύση είναι μόνο μία, να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο Ελληνικός Λαός, να τους «Στείλει στο διάβολο» τους προδότες-εφιάλτες!!!
Να ΞΥΠΝΗΣΕΙ η Δικαιοσύνη και να δικάσει τους προδότες.
Να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ οι Ένοπλες Δυνάμεις,
και να ανατρέψουν τους σημερινούς πολιτικούς-εφιάλτες, να παραδώσουν την εξουσία σε Πατριώτες πολιτικούς, και να παραπέμψουν τους εφιάλτες προδότες πολιτικούς στη Δικαιοσύνη.

Αλλιώς πάει χαμένη η Ελλάδα, στη διάθεση των Σιωνιστών, και των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών.

Την Πατρίδα μας κυβερνούν πολιτικοί πράκτορες του Διεθνούς Σιωνισμού, επιβάλλεται να εφαρμόσουμε το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.

Έκκληση προς τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ τον ψηφισθέντα νόμον περί Αλλαγής Φύλου, και περί «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλιώς θα είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του Ελληνισμού!!!
Σε επιστέγασμα όλων αυτών τα ΜΜΕ γράφουν. «Η άλωση της Ελλάδος συνεχίζεται: Ανοίγει ο Έβρος για τους παράνομους μετανάστες: Αναμένεται άφιξη μεγάλων αριθμών Μουσουλμάνων εκ Τουρκίας».

Επίτηδες τα κάνουν όλα αυτά στον Ελληνικό Λαό, για να κατακτήσουν τη χώρα αναίμακτα.

Μας αποβλακώνουν με τη φτώχεια, και τους ψεκασμούς…..

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοιμούνται. Ησυχία μην τους ξυπνήσουμε…………….

Υπενθυμίζω απόφαση του ΟΗΕ
“ZIONISM IS A RACISM”
Αυτή η απόφαση τα λέει ΟΛΑ……………..

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι.ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

https://hellasforce.com/2017/10/14/%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια