ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ, ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ Ή ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ!!!






Η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και η απόσυρση του αιτήματός του για AQR στις ελληνικές τράπεζες πριν από τα stress tests της ΕΚΤ το 2018 έρχονται ως «αντάλλαγμα» μιας επιθετικότερης διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων!


Δρομολογούνται πωλήσεις NPLs 6 δισ. € ! Εντός του Οκτωβρίου η Eurobank ολοκληρώνει την πρώτη συναλλαγή. Ακολουθούν εντός του έτους Τρ. Πειραιώς και Alpha Bank. Τον πρώτο γύρο πωλήσεων θα κλείσει η Εθνική, στις αρχές του 2018, με πώληση χαρτοφυλακίου «κόκκινων» καταναλωτικών δανείων 1,5-2 δισ. Ευρώ!!!


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ;
Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα καλοστημένο σχέδιο κάποιων δεκαετιών, που από το 2010 οι γνωστοί σε όλους πλέον παγκόσμιοι “θηρευτές’’ οικονομικοί εγκληματίες και εκτελεστές των λαών, άρχισαν να το υλοποιούν και στη χώρα μας γιατί βρήκαν τους “κατάλληλους’’ πολιτικούς, αυτούς που δεν δίστασαν στιγμή να προδώσουν την πατρίδα τους για να βρεθούν στην εξουσία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη ζωή τους και τα όποια οφίτσια τους ολοκληρώνοντας τις δυσώδεις πολιτικές τους φιλοδοξίες!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. & ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Οτιδήποτε άλλο λένε ότι φταίνε οι όποιοι προηγούμενοι, είναι για να πετάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του προδότη που θα τους κυνηγά έως το τέλος της ζωής τους!
Σε ποιους νομίζουν οι αχρείοι ότι απευθύνονται;
Οι προηγούμενοι υπέγραψαν τα μνημόνια και την πλήρη παράδοση της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια ή αυτοί;

Ποιοι είναι οι προδότες αν όχι αυτοί που κλέβουν τα σπίτια του λαού τους δίδοντας τα ως αντίτιμο και αντιπαροχή της προδοσίας τους;

Δυστυχώς, αυτό που ήθελαν και επεδίωξαν το πέτυχαν! Αυτή είναι η μοίρα κάθε ανυποψίαστου και εύπιστου λαού να πέφτει θύμα της προδοσίας των πολιτικών του πληρώνοντας κάθε φορά το λάθος του και το βαρύ τίμημα της όποιας λανθασμένης επιλογής του!!!

Πατριώτες, όσοι βρεθούν το επόμενο διάστημα με τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας, θα αποτελέσουν την επόμενη κοινωνική τάξη των πλουσίων και ζάμπλουτων της χώρας μας για τους λόγους που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο λαός μας τότε θα έχει χάσει τα πάντα και θα είναι ο μεγάλος απών από το δικό του πάρτι!
Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν να πέσουν πάνω του όλοι οι ακριβοθώρητοι μεγιστάνες της γης με τους επελαύνωντες πτωμοφάγους στρατούς τους τρώγοντας ακόμα και τα κουφάρια του!
Είναι το ίδιο που επέλεξαν να κάνουν και οι πολιτικοί μας μαζί με την elite του τόπου και τους τραπεζίτες, χριζόμενοι από τους μέντορες τους και κατακτητές ως οι επόμενοι προύχοντες και κοτζαμπάσηδες των νέων ραγιάδων του 21ου αιώνα, διαπράττοντας το απεχθέστερο και μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιστορίας μας!!!

Βρήκαν τον τρόπο οι άθλιοι και πουλημένοι να κάνουν αυτό που ήθελαν ως άλλοι κουκουλοφόροι και Τσολάκογλου ξεπουλώντας τις συνειδήσεις τους,
προδίδοντας και καταδικάζοντας τον λαό τους σε μια περίοδο που η πατρίδα μας μπορούσε να σωθεί αναπτυσσόμενη δια των δικών της μέσων, αξιοποιώντας την γεωπολιτική της θέση, τον ορυκτό της πλούτο και τα μοναδικά της “υπερόπλα’’ τις φυσικές ομορφιές της και την πολιτιστική της κληρονομιά , απογειώνοντας την οικονομία μέσω της ανάπτυξης του τουρισμού της, για να απαλλαχτεί από τα μνημόνια και τους κατακτητές της!!!
Ωστόσο, είναι τόσο προφανές αυτό το έγκλημα που διαπράττουν οι πολιτικοί μας, αλλά και τόσο μεγάλη και τραγική για τον λαό και το έθνος μας η προδοσία τους ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ 100 ΖΩΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!!!

Τέλος και ολοκληρώνοντας: Αυτό που θα ‘θελα να πω σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα είναι ότι, είναι τραγικό πέρα από κάποιες εξαιρέσεις ο λαός μας να μην αντιδρά σ’ αυτή την λαίλαπα των καθημερινών κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, αφήνοντας τους προδότες να κλέβουν, να καταστρέφουν και να γκεμίζουν την πατρίδα μας και εμείς να είμαστε σ’ αυτό απλοί θεατές!!!

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος


www.manifesto.com.gr


Facebook

http://hellas-now.com/diavaste-ke-klapste-meta-piaste-tis-stoes-fygete-gia-metanastes-se-opia-tritokosmiki-chora-sas-dechtoun/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια