VIDEO - Ραβίνος: Στην Ελλάδα θα σφάζετε τα ζώα όπως θέλουμε εμείς AKOYΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;;



 Δείτε τι αναφέρει ο γνωστός ραβίνος, Μορδεχάι Φριζής,

για την εβραϊκή σφαγή κοσέρ ή αλλιώς χαλάλ, όπως την ονομάζουν οι
μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την οποία τα ζώα σφαγιάζονται χωρίς αναισθησία και υποφέρουν.
Το σχετικό βίντεο του έχει τίτλο «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ή ΦIΛΟΖΩΙΑ; No.2» και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις αντιδράσεις που ξέσπασαν κυρίως από φιλοζωϊκούς συλλόγους για το σφαγείο κοσέρ στο Κοκκινόχωμα Καβάλας.

Σε όσους αντιδρούν αναφέρει: «Σ’ αυτούς τους τυπάκους τους λέμε ότι όντως θα γίνει χαμός. Και τι χαμός εννοούμε. Φυσικά αρχίσαμε να κινούμε τα νήματα εδώ στη γη στο κράτος του Ισραήλ διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των πατριωτικών των Ισραηλινών, των θρησκευτικών στο Ισραήλ, έτσι ώστε να μαθευτεί το θέμα και να φτάσει, και θα φτάσει με τη βοήθεια του Θεού, στους υπεύθυνους αρμόδιους εδώ στο Ισραήλ, έτσι ώστε να υπάρχει από κάτω από δω πέρα απ’ το λαό ολόκληρη κινητοποίηση, ώστε δεν είναι δυνατόν, και στην Ελλάδα που τόσο πολύ οι Ισραηλινοί αγαπάνε, να υπάρχει τέτοια απαγόρευση αντισημιτική εναντίον της εβραϊκής θρησκευτικής σφαγής ζώων κοσέρ.
Δεν είναι δυνατόν.

Και εδώ πέρα θα κάνουμε ολόκληρο θέμα.
Και με τη βοήθεια του Θεού αν χρειαστεί θα κινήσουμε και τον παγκόσμιο εβραϊσμό, όλες οι οργανώσεις του παγκόσμιου εβραϊσμού να κινηθούν και να ξυπνήσουν για το τι γίνεται ακριβώς τώρα στην Ελλάδα σε σχέση με τις εβραϊκές σφαγές ζώων».
Σημειώνεται πως η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι τόσο η Κτηνιατρική Υπηρεσία Καβάλας, όσο και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας έκαναν δεκτό το εμπεριστατωμένο νομικά αίτημα της Ομοσπονδίας , ότι η σφαγή ζώντων ζώων χωρίς αναισθητικό αντιβαίνει κατάφωρα την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία , ενώ ταυτόχρονα αποτελεί βαριάς μορφής κακοποίηση ζώων
.











http://www.aerikes-epoxes.com/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια