ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΤΑΪΜΣ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΜΑΣ…





Αδέσποτα στην Ελλάδα έφαγαν καθηγήτρια της Οξφόρδης


Η εφημερίδα The Times που εκδίδεται στην Αγγλία, έγραψε πως στην Ελλάδα αδέσποτα σκυλιά σκότωσαν και έφαγαν μια συνταξιούχα καθηγήτρια της Οξφόρδης.

Οι αρμόδιοι στην Αθήνα δεν ανακοίνωσαν ακόμη το όνομα της, ενώ έγινε γνωστό πως η 63 ετών καθηγήτρια αγνοούνταν από την Πέμπτη.


Η γυναίκα την ώρα που περιδιάβαινε έναν αρχαιολογικό χώρο στα ΒΔ της χώρας στην Μαρώνεια, δέχτηκε επίθεση και τότε τηλεφώνησε και ενημέρωσε σχετικά την οικογένεια της

Μετά από την ενημέρωση από την οικογένεια άρχισαν οι έρευνες στην ορεινή περιοχή και την Κυριακή βρέθηκαν τα εναπομείναντα κομμάτια της καθηγήτριας.

¨Ακόμη και οι έμπειροι ιατροδικαστές φρίκαραν¨

Ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας είπε πως ¨Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πολύ τραγική. Το σώμα της γυναίκας είχε γίνει κομμάτια. Ακόμη και οι έμπειροι
ιατροδικαστές μας φρίκαραν με την εικόνα που αντίκρυσαν¨.

Ανακοινώθηκε πως δίπλα στην Αγγλίδα καθηγήτρια βρέθηκαν το διαβατήριο και προσωπικά της αντικείμενα. Υπολογίζεται πως στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο αδέσποτα σκυλιά.

https://www.sondakika.com/haber/haber-oxford-profesorunu-yunanistan-da-sokak-kopekleri-10062479/

25/9/2017

Σχ: Ρεζίλι διεθνώς και ακόμη να κατανοήσουν οι αρμόδιοι πως πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να υιοθετήσουμε τα μέτρα που εφαρμόζουν Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία κ.α.

Δηλαδή περισυλλογή όλων των αδέσποτων και μετά χρονικό παράθυρο για υιοθεσία τους. Όποια δεν υιοθετηθούν ευθανασία. Στις ΗΠΑ η ίδια η ΡΕΤΑ κάνει ευθανασίες. Αλλά βέβαια σε αυτή την περίπτωση κάποιοι θα χάσουν την μαμαλίκα…

Έτσι το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουμε να γινόμαστε ρεζίλι.

Αγγλικά ΜΜΕ γράφουν για τα αδέσποτα που την σκότωσαν και εμείς εδώ λέμε ¨μήπως προηγήθηκε φόνος¨ , ¨μήπως κάποιος κυνηγός¨ κ.α. ανοησίες… Αλλά όταν ανάγεις τα σκυλιά σε ¨ψυχές¨, έτσι είναι ζορίζεσαι να αποδεχθείς την πραγματικότητα αυτή.

tourkikanea

http://hellas-now.com/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%BC%CF%83-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια