ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΑΤΑΝΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!



Σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες του "OmertaNews", ο Αλέξης Τσίπρας θα προκηρύξει αιφνιδιαστικά εκλογές για να τους πιάσει όλους στον ύπνο. Πάμε ολοταχώς για εκλογές μέσα στο Νοέμβρη
με πιο πιθανή ημερομηνία τις 12 του μήνα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα τις ανακοινώσει μέσα στον Οκτώβρη.



Αναλυτικά τι θα πετύχει και γιατί θα το κάνει:

- Mε αυτή την ματ κίνηση δύο σε ένα, ο Τσίπρας θα αιφνιδιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα με τις λίστες των υποψηφίων. Αντίθετα ο Αλέξης ήδη έχει έτοιμες τις λίστες με απόλυτη μυστικότητα.

- Αιφνιδιάζει το ΠΑΣΟΚ που έχει το συνέδριο 7-12 του μήνα για την ανάδειξη του νέου ηγέτη. Ακυρώνει κάθε διαδικασία που έχει να κάνει με την ανάδειξη νέου ηγέτη της κεντροαριστεράς. Όποιος και αν βγει δεν θα προλάβει να κάνει κιχ. Ούτε δικό του επιτελείο δεν θα προλάβει να δημιουργήσει. Αποτέλεσμα; Τον καίει σαν πρόσωπο 100%!

- Στέλνει για βρούβες άπαντες, και τα μικρά κόμματα και επιδιώκει την επαναφορά στην εξουσία ή μια "ήττα" με 1,5-2%! Αν κερδίσει οριακά τις εκλογές ή τις χάσει με τόσο μικρό ποσοστό, στέλνει αυτομάτως τον Κυριάκο σπίτι του και τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.

Ποιοι γνωρίζουν το "σατανικό" σχέδιο του Τσίπρα και κρατάνε το στόμα τους κλειστό

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews" το επιτελείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου που "παίζει" με τον Αλέξη, γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν μιλάει, γιατί θέλει να "σφάξει" τον Κυριάκο. Έχει λάβει γνώση ότι πάμε ολοταχώς για εκλογές μέσα στο Νοέμβρη.Υπενθυμίζουμε ότι ο Αβραμόπουλος έγινε επίτροπος Μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αυτός που έχει πλήρη γνώση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις είναι ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.


O μίνι -ανασχηματισμός με άρωμα εκλογών και η δυνατή ζαριά

Aυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, αλλά σε μίνι ανασχηματισμό μερικών προσώπων με ορίζοντα εκλογών. Το πάει βουρ για κάλπες ο Αλέξης και θα τους πιάσει όλους στον ύπνο!


Θα παίξει δυνατή ζαριά για να στείλει στον καιάδα Κυριάκο, Φώφη και μικρά κόμματα, καθώς και το συνέδριο της Κεντροαριστεράς. Παίζει χοντρή ζαριά και θα του βγει!

Η τελική απόφαση για πρόωρες εκλογές μέσα στο Νοέμβρη πάρθηκε τέλος Αυγούστου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει εκλογές τώρα, γιατί προτιμάει την ζαριά του ώριμου φρούτου. Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη φθορά άρα τόσο μεγαλύτερο άνοιγμα στην ψαλίδα των δημοσκοπήσεων.
Τελικά ο Αλέξης θα αποδειχτεί σε μεγάλο παίκτη. Αυτός θα έχει όλο το μηχανισμό έτοιμο και οι άλλοι ακόμη θα ψάχνονται! Τον βλέπουμε πρωθυπουργό μέχρι το 2020 και βάλε!



/omertanewsgr.blogspot.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια