09 Αυγούστου 2017

Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(video)


Πριν από λίγο καιρό μια Αμερικανίδα, η 44χρονη Ann Boroch,
ερευνήτρια και βοτανολόγος, είχε ασχοληθεί με το ζήτημα των εκτός κλασσικής ιατρικής θεραπευτικών μεθόδων γνωστών ασθενειών. Το κίνητρο της για αυτήν την έρευνα ήταν ότι από μικρή αρρώσταινε πάρα πολύ και η μητέρα της την πήγαινε σε διάφορους ιατρούς που την χορηγούσαν πολλά φάρμακα.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι κάθε φορά που έπαιρνε ένα φάρμακο έλυνε το ένα πρόβλημα αλλά δημιουργούσε ένα άλλο. Η ίδια υπέφερε εκτός από πολλές άλλες ασθένειες και από σκλήρυνση κατά πλάκα, την οποία την νίκησε μόνο με αυστηρή δίαιτα και αλλαγή διατροφής.

Όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε μεγάλο μέρος η κλασσική ιατρική είναι υποχείριο των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών –κολοσσών που στην ουσία ενδιαφέρονται μόνο για να πουλούν τα φάρμακα τους, αποφάσισε να αρχίσει ’’πόλεμο’’ εναντίον τους.
Η συνέχεια ήταν, όταν κάποια μέρα πήγε να φάει έξω στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας, ένας μυστήριος άντρας την πλησίασε και την εκτέλεσε εν ψυχρώ.
Η κοπέλα αυτή δεν ήταν το μοναδικό θύμα της μαφίας των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών. Τα τελευταία χρόνια έχουν εκτελέσει πάνω από 30 άτομα που είχαν ασχοληθεί με αυτό το καυτό θέμα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε 90 μέρες 8 ιατροί της εναλλακτικής ιατρικής είχαν δολοφονηθεί από αυτήν την μαφία.Ένα επίμαχο σημείο όπου αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μεγάλη απάτη όπως αναφέρεται, από τις φαρμακευτικές εταιρίες είναι τα αντιγριπικά εμβόλια (θυμηθείτε την περίπτωση του τέως Υπουργού Υγείας, σημερινού επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κύριο Αβραμόπουλο που είχε παραγγείλει 300 000 εμβόλια και τα πλήρωσε το ελληνικό κράτος χωρίς ευτυχώς να χρησιμοποιηθούν ποτέ).
Στο παρακάτω βίντεο είναι η θλιβερή περίπτωση μιας κοπέλας που το 2009 έκανε αντιγριπικό εμβόλιο και δείτε πως κατέληξε.Υπάρχουν διάφορες θεωρίες που για πολλούς δεν έχουν αποδειχτεί ότι πίσω από τα εμβόλια κινούνται στο παρασκήνιο κάποιες οργανώσεις που θέλουν να εξουδετερώνουν την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου οργανισμού έτσι ώστε στην συνέχεια να γίνεται εύκολο θύμα των φαρμακευτικών εταιριών. Και όπως αναφέραμε σε πολλά προηγούμενα άρθρα μας, το πρόγραμμα της Νέας Τάξης είναι να μειωθεί σημαντικά ο ανθρώπινος πληθυσμός και μια μέθοδος σημαντική είναι και αυτή.
Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(Βίντεο) - Εικόνα1
Αλλά η υπόθεση του εμβολιασμού έχει και άλλες πολύ σημαντικές προεκτάσεις που δεν τις γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Είναι ένα βασικά πρώτο μεγάλο βήμα για την εμφύτευση του μικροτσίπ που είναι και ο τελικός στόχος της παγκόσμιας ελίτ που θα κάνει τον άνθρωπο ένα άβουλο όργανο της.
Στο επόμενο βίντεο αποκαλύπτεται πως ένας πατέρας τράβηξε κάποιες χαρακτηριστικές σκιές από τον εμβολιασμό του παιδιού του και τις επιδράσεις που είχε επάνω στην υγεία του. Ο γιατρός βέβαια που έκανε τον εμβολιασμό επέμενε πως αυτές οι αντιδράσεις αυτού του μικρού παιδιού ήταν φυσιολογικές και δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό.
Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(Βίντεο) - Εικόνα2
Υπάρχουν πολλές αναφορές στις Ηνωμένες Πολιτείες από μητέρες που τα παιδιά τους εμβολιάστηκαν και στην συνέχεια στο σπίτι είχαν εμφανίσει πολλά περίεργα συμπτώματα και πολλές παρενέργειες.

Άλλο ένα μοιραίο παράδειγμα συνεπειών από ομαδικούς εμβολιασμούς έγινε στην Κολομβία του 2016 . Όπως έγινε γνωστό και προβάλλεται στο παρακάτω βίντεο μετά τον εμβολιασμό παρουσιαστήκαν διάφορες παρενέργειες. Μια από αυτές τις παρενέργειες ήταν σε μια κοπέλα η οποία έπαθε μερική παράλυση.

Πάλι στην Κολομβία σε ομαδικό εμβολιασμό σε δημόσιο σχολείο δείτε τις παρενέργειες.
Στο επόμενο βίντεο είναι η περίπτωση ενός ζευγαριού της Brenda και του David mac Dowell που ο Θεός τους χάρισε 3διμμα. Δείτε τι έγινε.

Τα παιδιά μεγάλωναν φυσιολογικά, όταν ήρθε όμως η μέρα να κάνουν το πρώτο εμβολιασμό: Το πρώτο παιδί μόλις εμβολιάστηκε παρουσίασε απώλεια συναίσθησης του περιβάλλοντος, αυτό όμως θεωρήθηκε προσωρινό σύμπτωμα μη σοβαρό για αυτό και συνέχισαν τον εμβολιασμό και στα άλλα 2 παιδιά.
Τα τρία παιδιά, χαρούμενα βλαστάρια μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά τους εμβολιασμούς έπαθαν πλήρη μεταμόρφωση χάνοντας την αίσθηση του περιβάλλοντος τους. Η τελική διάγνωση ήταν ότι και τα τρία παιδάκια έπασχαν μετά από τους εμβολιασμούς τους από βαρύ αυτισμό.
Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(Βίντεο) - Εικόνα3
Πέρασαν 10 χρόνια και η γονείς μέσα στο πόνο τους ξόδεψαν εκατομμύρια για να επαναφέρουν τα παιδιά τους στην αρχική φυσιολογική κατάσταση χωρίς όμως σοβαρά αποτελέσματα.
Εδώ πέρα το έγκλημα των εμβολιασμών ήταν πραγματικά τεράστιο και δυστυχώς ατιμώρητο. Η απόδειξη ότι τα εμβόλια προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση ήταν ότι και τα 3 παιδιά είχαν τα ίδια συμπτώματα.


Για να κατανοήσουμε ότι πίσω από την υπόθεση των υποχρεωτικών εμβολιασμών υπάρχει μια κατασταλτική νεοταξική μηχανή αρκεί να γνωρίζουμε ότι στην Γερμανία αν ένας γονέας αρνηθεί να εμβολιάσει τα παιδιά του θα έχει ποινικές συνέπειες.

Στα παρακάτω χαρακτηριστικά βίντεο εμφανίζονται διάφορες περιπτώσεις παιδιών πως ήταν πριν εμβολιαστούν και τι παρενέργειες παρουσίασαν μετά τον εμβολιασμό.

Η τρανταχτή ομολογία για αυτό το θέμα έρχεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη των εταιριών που παρασκευάζουν τα εμβόλια, τον πασίγνωστο δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ομολόγησε δημόσια ότι υπάρχει ανάγκη να μειωθεί δραστικά ο ανθρώπινος πολιτισμός που υπάρχει επάνω στον πλανήτη. Φάτε λοιπόν εμβόλια !!!!!


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...