Κώδικας «Μαύρος Ουρανός»: Ξεκινούν «άγρια» γεγονότα








Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ετοιμάζονται για την πιθανότητα γενικού «μπλακάουτ»

σε όλη την επικράτεια ως αποτέλεσμα του συμβάντος «Μαύρος Ουρανός», το οποίο, όπως μεταδίδεται, θα γονατίσει ολόκληρη την χώρα, επηρεάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη, δεδομένης της επιρροής που ασκεί η αμερικανική πολιτική.

Ως εκ τούτου η περιβόητη FEMA σε συνεργασία με το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας θα διεξάγει στις 23. Αυγούστου άσκηση με το όνομα «EarthEX2017».

Το σενάριο θα είναι η αντιμετώπιση καταστροφών όπως μεγάλοι σεισμοί, κυβερνοτρομοκρατία και επιθέσεις τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών παλμών, τους οποίους θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και έκρηξη στον ήλιο.

Τα «συμβάντα του Μαύρου Ουρανού» ορίζονται ως «καταστροφικά περιστατικά που προκαλούνται από τον άνθρωπο ή την φύση και γονατίζουν την κοινωνία».

«Σε μια τέτοια περίπτωση, τα αυτοκίνητα δεν θα έχουν βενζίνη, τα εστιατόρια και τα σουπερμάρκετ θα αδειάσουν και δεν θα υπάρχει ηλεκτρισμός για μήνες», σχολιάζουν ειδικοί.

Σίγουρα όλα αυτά είναι περίεργα και διόλου τυχαία και όλα δείχνουν πως κάτι ετοιμάζεται στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα οι Αμερικανοί πολίτες-καταναλωτές έχουν φτάσει σε ένα τρομακτικό ορόσημο, καθώς μετρούν συνολικά το μεγαλύτερο ληξιπρόθεσμο χρέος από πιστωτικές κάρτες στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών!

Αυτό γνωστοποίησε έκθεση που δημοσίευσε η Fed!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Euro2day, το ληξιπρόθεσμο χρέος των Αμερικανών από πιστωτικές διαμορφώθηκε σε 1,021 τρισ. δολάρια τον Ιούνιο, ποσό που καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ του Απριλίου του 2008, όταν οι καταναλωτές είχαν συνολικό χρέος σε εκκρεμότητα στα 1,02 τρισ. δολάρια.


«Αυτό το ρεκόρ θα πρέπει να λειτουργήσει ως ‘’καμπανάκι’’ για τους Αμερικανούς, για να εστιάσουν στο χρέος τους από πιστωτικές κάρτες», τόνισε ο Matt Schulz, ανώτατος αναλυτής της βιομηχανίας στο CreditCards.com. «Ακόμη κι αν πιστεύεις πως το χρέος σου είναι διαχειρίσιμο αυτή τη στιγμή, να ξέρεις ότι με μια έκτακτη ανάγκη μπορεί να βρεθείς σε πραγματικό πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Το χρέος αυτό αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 4,9%, σημειώνει το MarketWatch.

Εν κατακλείδι οι ΗΠΑ αποτελούν αυτή την στιγμή μία ωρολογιακή βόμβα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν εξελίξεις ακόμα και μέχρι το τέλος του 2017, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα γεγονότα που ήδη «τρέχουν».








el.gr
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια