ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ.Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ.



Βομβιστρια αυτοκτονίας: "Η ευλογία από την τζιχάντ θα μπορούσε να βοηθήσει τους γονείς μου να εισέλθουν στον ουρανό".





Η γυναίκα της Τζακάρτα υπερασπίζεται την τζιχαντιστική αυτοκτονία,μιλώντας στους Lauren Farrow και Heru Rahadi,στην Αυστραλιανή Associated Press , 10 Αυγούστου 2017:
Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη βομβιστρια αυτοκτονίας της Ινδονησίας έχει πει στη δίκη της ότι πίστευε ότι η τρομοκρατική επίθεση θα βοηθούσε τους γονείς της να «εισέλθουν στον ουρανό».

Η Ντιάν Γιούλια Νόβι, μαζί με έξι άλλους, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, κατηγορείται ότι σχεδίασε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας-βομβιστικής επίθεσης στο Προεδρικό Μέγαρο της Τζακάρτα τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η 28χρονη δήλωσε την δίκη της στο δικαστήριο της Ανατολικής Τζακάρτα την Τετάρτη ότι είχε κίνητρο να πραγματοποιήσει το σχέδιο για τη δημιουργία «καλών πράξεων» για τους γονείς της.
"Η ευλογία από τζιχάντ θα μπορούσε να βοηθήσει τους γονείς μου να εισέλθουν στον ουρανό", δήλωσε η Νόβι.
"Η αυτοκτονία είναι για ανθρώπους που είναι απελπισμένοι στη ζωή τους, ενώ δεν ήμουν απογοητευμένη στη ζωή. (Τζιχάντ) για μένα είναι μια (καλή) πράξη για τη διατήρηση της θρησκείας στην Ινδονησία ».
Στην δίκη της έχει ακουστεί ότι εργαζόταν ως διακινούμενη εργαζόμενη στην Ταϊβάν γύρω στο 2015 όταν άρχισε να ασχολείται με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και
άρχισε να επισκέπτεται την περιοχή «τζιχάντ».
Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον "προξενητή" Τούτιν Σουγκιάτι και μίλησε για την πρόθεσή της να πραγματοποιήσει βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, επιθυμώντας να παντρευτεί πριν το πράξει.
Αυτό έθεσε σε κίνηση την σε απευθείας σύνδεση συνάντησή του Muhamad Nur Solikin, ο οποίος την παντρεύτηκε σε γαμήλια τελετή τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.
Μεταξύ 3 Δεκεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου, υποστηρίζεται ότι το ζευγάρι μαζί με άλλους τρεις άνδρες αγόρασαν μια χύτρα ταχύτητας και νοίκιασαν μια οικία στην οποία έφτιαξαν την βόμβα.
Όλα αυτά, ισχυρίζονται οι εισαγγελείς, έγιναν υπό τη διεύθυνση του Bahrun Naim, ενός μέλους της ινδονησιακής ομάδας του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ....

Πηγή https://www.jihadwatch.org/2017/08/indonesian-suicide-bomb-plotter-the-blessing-from-jihad-could-help-my-parents-enter-heaven

http://ellasthasothi.blogspot.gr/2017/08/blog-post_45.html?spref=fbΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια