ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η… ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ (βίντεο)




Yeniakit: Αμερικανική στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορά μας! Τι ετοιμάζεται;




Παραλήρημα από τον της Bi Simit της Haber Seyret, ο οποίος γράφει πολλά και διάφορα περί Κούρδων, Ρωσίας και συμφωνίας με τις ΗΠΑ για το ένοπλο τμήμα του PKK και τον εξοπλισμό του στη Συρία, όπως και για την «εισβολή» που ετοιμάζεται από το Ιράκ και προσθέτει ότι Ρωσία και ΗΠΑ δεν είναι εχθροί, αλλά παίζουν θέατρο!

Καλεί την Τουρκία να επιτεθεί στους Κούρδους,
προχωρώντας την επιχείρηση «Ξίφος του Ευφράτη» και να αγνοήσει τις φωνές από το NATO, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, γιατί, όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει ένα ξεκάθαρο σχέδιο εισβολής και βρίσκεται υπό πολιορκία!

Και συνεχίσει, σύμφωνα με την Yeniakit: Η δομή του PKK στη Συρία δίνει κουράγιο και σε Αρμενία, Ελλάδα, οι οποίες προσεύχονται να φύγει η Τουρκία από το NATO και η υπόθεση με τους ρωσικούς S-400 ίσως είναι μέρος αυτού του σχεδίου!

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο PKK να γίνει επισήμως SDF, να αναγνωριστεί επίσημα ως δύναμη της Συρίας και να τη μετατρέψουν σε κέντρο υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Το σχέδιο πρέπει να καταστραφεί πριν καν αρχίσει.


https://hellasforce.com/2017/08/11/%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια