Εμφανίστηκε ο Τσίπρας – Μετά τις διακοπές του επιθεώρησε τα καμμένα και βρήκε την καταστροφή… περιορισμένη! (Βίντεο)






Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ημέρες και χιλιάδες καμμένα στρέμματα προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει τη δια ζώσης εμφάνισή του μόλις βεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην ανατολική Αττική.


Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού από τις 10 το πρωί ο κ. Τσίπρας πετάει πάνω από τα καμμένα ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες που επιχειρούν το έδαφος.

Δεν θα πρέπει, πάντως, να περάσει απαρατήρητο ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να εμφανιστεί την ημέρα στην οποία δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο στην πυρκαγιά που έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της σε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του είπε χαρακτηριστικά: «Αποφύγαμε τα χειρότερα» και δήλωσε πως «η εικόνα είναι μιας απόλυτα ελεγχόμενης κατάστασης»!


Επίσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε «περιορισμένη» την καταστροφή στην Ανατολική Αττική από την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι επί τέσσερις ημέρες, καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα καταπράσινου δάσους και προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες κατοικίες.


Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια σε μια… εντατική δραστηριότητα μετά από ημέρες απραξίας και συμβολής μόνο μέσω Twitter θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Μαξίμου με τη συμμετοχή υπουργών.

Τον πρωθυπουργό μετέφερε στο Τατόϊ ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Χιούι και από εκεί απογειώθηκε ελικόπτερο της πυροσβεστικής προκειμένου να τον μεταφέρει πάνω από τις καμμένες περιοχές. Στη συνέχεια και αφού ολοκληρωθεί η εναέρια κατόπτευση ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στο Τατόι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε το βίντεο

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τσίπρας, ένας, ο χειρότερος, από τους αμέτρητους δήθεν πρωθυπουργούς που πέρασαν από και κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή