Η ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ(Βίντεο)





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Οι τελευταίες εκτιμήσεις μετά τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στην Τουρκία, δείχνουν πλέον ξεκάθαρα ότι ο Ερντογάν έχει μπει στο στάδιο εφαρμογής της ισλαμικής ατζέντας βάσει σχεδίων που τα είχαν καταστρώσει εδώ και πολλά χρόνια.


Το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, που τώρα αρχίζει και φαίνεται πως ήταν σκηνοθετημένο, ήταν το έναυσμα για την εφαρμογή της ισλαμικής ατζέντας η οποία θα έχει τρομακτικές και επικίνδυνες διεθνείς διαστάσεις.


Η ατζέντα αυτή θα κινηθεί σε δύο επίπεδα: στο πολιτικό και τελικά στο θρησκευτικό.


Οι μεγάλες εκκαθαρίσεις που έγιναν μέσα σε έναν χρόνο στα ΜΜΕ, στο στρατό, στη δικαιοσύνη, στην εκπαίδευση, στην αστυνομία, στις μυστικές υπηρεσίες, στην πολεμική βιομηχανία και γενικότερα στον κρατικό μηχανισμό, ήταν η προετοιμασία του εδάφους για την επιβολή των ισλαμικών προτύπων και την επαναφορά της δημόσιας ζωής της Τουρκίας στην προκεμαλική εποχή κατά τα πρότυπα της οθωμανικής αυτοκρατορίας με σύγχρονη επικάλυψη.



Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ως που μπορεί να φτάσει η φιλοδοξία του Ερντογάν και κυρίως ποιους κινδύνους κρύβει γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για την παγκόσμια ειρήνη.


Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό ένα έντονο πολωτικό κλίμα με το αίμα να ρέει καθημερινά στον πόλεμο κατά των Κούρδων, αλλά και με μια αντιπολίτευση που προς το παρόν δεν φαίνεται ικανή και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανακόψει το δρόμο του Τούρκου προέδρου.

Ο άνθρωπος που διακρίθηκε και ηρωοποιήθηκε στο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2015-16 ξεσηκώνοντας τον κόσμο για να υπερασπιστεί τον Ερντογάν, ο Osman Gökçek, είναι το έμπιστο πρόσωπο του Ερντογάν που δρα στις λαϊκές μάζες προπαγανδίζοντας την εφαρμογή της ισλαμικής ατζέντας.

Οι φανατισμένοι οπαδοί τους εμφανίζονται στις μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις με κόκκινες κορδέλες στο μέτωπο όπου αναγράφεται «ο μοναδικός θεός είναι ο Αλλάχ», ενώ φωνάζουν ότι ο Ερντογάν είναι ο απόστολός του Θεού.

Η ισλαμική μεγαλομανία του Τούρκου προέδρου φαίνεται με τον πιο μεγαλοπρεπή τρόπο στην Κωνσταντινούπολη από το μεγάλο τέμενος της Τζαμλιντζά που κτίζει σε έναν λόφο στην Κωνσταντινούπολη,
για να φαίνεται από πολύ μακριά και να συμβολίζει τη φιλοδοξία του να είναι όπως ο νέος Μωάμεθ, ο καβαλάρης που θα ανεβεί στο τέμενος Αλ-Ακσά της Ιερουσαλήμ.

Ενώ αρχίζει και επιβάλλει στην καθημερινή ζωή της Τουρκίας άλλοτε απαγορευμένα ισλαμικά πρότυπα, όπως ο γάμος, παράλληλα και εδώ αρχίζουν τα ανησυχητικά σημάδια, οργανώνει διαβουλεύσεις με τα κυριότερα ισλαμικά κράτη όπου προβάλλεται σαν ο ηγέτης όλων των μουσουλμάνων.



Ο Ερντογάν θεωρεί τον εαυτό του και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν στην Ευρώπη, ότι είναι ο προστάτης των μουσουλμάνων της Ευρώπης και δεν χάνει την ευκαιρία να καταγγέλλει τους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως την Αγγέλα Μέρκελ, ότι καταπιέζουν τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες την ίδια ώρα που ίδιος έχει μετατρέψει τη χώρα του σε μια απέραντη φυλακή αντιφρονούντων.

Σύμφωνα με τον Hayrettin Karaman, υπάρχει μια Φετφά, δηλαδή ανώτατη εντολή εφαρμογής του ισλαμικού νόμου της Σαρία στο τουρκικό πολίτευμα. Και το επικίνδυνο είναι ότι αυτό θα είναι το πρότυπο εξαγωγής και στα άλλα ισλαμικά κράτη, αλλά κυρίως για τους μουσουλμάνους της Ευρώπης και της Δύσης, δημιουργώντας έτσι μια πυριτιδαποθήκη στην καρδιά των χριστιανικών κρατών.
Αποκ. 13,3      Και είδα μίαν από τας κεφαλάς του σαν σφαγμένην κατά ένα τρόπον θανατηφόρον. Αλλ’ η θανάσιμος αυτού πληγή εθεραπεύθη (προφανώς από τον σατανά) και εθαύμασεν όλη η οικουμένη και ηκολούθησεν οπίσω από το θηρίον.

Δαν. 9,26       Μετά δε την παρέλευσιν των εξήντα δύο εβδομάδων ετών, θα θανατωθή ο χριστός. Κυρίου, ο Σωτήρ, χωρίς να υπάρχη καμμία απολύτως αμαρτία και αιτία θανάτου δι’ αυτόν. Η πόλις της Ιερουσαλήμ και ο άγιος ναός θα καταστραφούν μαζή με τους ηγουμένους, τους άρχοντας της εποχής εκείνης. Οι κάτοικοι θα κατακλυσθούν από συμφοράς και ένας ξένος λαός θα αναλάβη πάλεμον κατά του Ισραήλ, μέχρι δε τέλους του πολέμου θα επιφέρη φοβεράς καταστροφάς και τρομερούς αφανισμούς.
Ωσ. 12,7       Και συ, λαέ, πρέπει να επιστρέψης προς τον Θεόν σου. Φυλαττε ευσπλαγχνίαν και δικαιοσύνην και έτσι πλησίαζε προς τον Θεόν σου δια παντός.
Δαν. 8,25      Ο ζυγός της τυρανικής υποταγής θα, επεκταθή επιτυχώς εις λαούς. Θα ενεργή μετά δολιότητος, θα αλαζονευθή κατά τη καρδίαν αυτού και δια της πανουργία και των μηχανορραφιών του θα καταστρέψη πολλούς. Επάνω δε εις τα ερείπια πολλών θα σταθή αυτός υπερήφανος. Θα συντρίβη τους άλλους, με όσην ευκολίαν σπάζει κανείς ένα αυγό.

Το παρακάτω βίντεο φαίνεται το πόσο ικανός είναι να παρασέρνει και να ξεσηκώνει τον κόσμο στα εκρηκτικά του κηρύγματα υπέρ του Ισλάμ και κατά των απίστων.
Φυσικά οι πανισλαμικές του φιλοδοξίες δεν θα άφηναν ασχολίαστο το θέμα του Ισραήλ και του ιερού τεμένους Αλ-Ακσά στην Ιερουσαλήμ.
Αφού επιτέθηκε με οξύ τόνο κατά των Ισραηλινών προκαλώντας την οργή τους χαρακτηρίζοντας τους ως εχθρούς του Θεού, έφτασε στο σημείο προβαλλόμενος σαν ο παγκόσμιος ηγέτης του Ισλάμ, να καλέσει τους μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο κατά των Ισραηλινών.
Η εσχατολογία του Ερντογάν φαίνεται από την έντονη απαίτηση που έχει εκφράσει τελευταία στους Γερμανούς, να επιστρέψουν στην Πέργαμο της Τουρκίας όλα όσα είχαν κλέψει τους περασμένους αιώνες και εδικά από το μουσείο του Βερολίνου για να τοποθετηθεί και να ξανακτιστεί ο ναός της Περγάμου, που θα του δώσει την υπερφυσική δύναμη να εκπληρώσει την ιερή, όπως πιστεύει αποστολή του.

Σε όλα αυτά, εκείνοι που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την πατρότητα των εδαφών που κατέχει ο φιλόδοξος Ερντογάν δεν είναι παρά οι προαιώνιοι κάτοικοι της Μικράς Ασίας, οι σημερινοί γειτονικοί του Έλληνες. Αυτοί θα μπορούσαν να σταθούν σοβαρό εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία του, αλλά εδώ υπάρχει ένα άσχημο γεγονός ότι η ορθοδοξία στην Ελλάδα έχει αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια και οι πολιτικές της ηγεσίες στηρίζουν τα φιλοισλαμικά κινήματα και τον παγανισμό. Μια εκπρόσωπος αυτών των δωδεκαθεϊστών που πολεμάει την ορθοδοξία είναι η Δοροθέα Πέπα.
Αποκ. 2,13    Γνωρίζω καλά τα έργα σου και την ειδωλολατρικήν περιοχήν, εις την οποίαν κατοικείς, όπου έχεις στήσει τον θρόνον του ο σατανάς. Και κρατείς στερεά το όνομά μου και δεν ηρνήθης την πίστιν μου ακόμη και κατά τας ημέρας εκείνας του διωγμού, κατά τας οποίας κατεδιώχθη ο πιστός μάρτυς μου ο Αντίπας, ο οποίος και εφονεύθη εις την πόλιν σας όπου κατοικεί ο σατανάς.
Η επιδίωξη του σατανά είναι να αναβιώσουν οι παγανιστικές και ειδωλολατρικές λατρείες σε βάρος της χριστιανικής θρησκείας. Προς αντιμετώπιση αυτής της σύγχρονης τάσης, θα πρέπει να υπάρξει μια αναβάπτιση και διάδοση εκ νέου των ορθόδοξων χριστιανικών αξιών και δογμάτων. Είναι μέσα στο ανθρώπινο πεπρωμένο ότι το κακό θα ηττηθεί και τελικά θα θριαμβεύει η επανεμφάνιση του Ιησού Χριστού.

Μέχρι τότε όμως  θα πρέπει να υψώσουμε προστατευτικά τείχη  ειδικά για τις νέες γενεές και τα παιδιά μας απέναντι στις δαιμονικές επιθέσεις της σύγχρονης εποχής. Θα πρέπει να μάθουμε τα παιδιά μας, να έχουν φόβο Θεού και όχι φόβο θανάτου.
Ο Σατανάς προσπαθεί να επαναφέρει τον κόσμο πίσω στον παγανισμό. Έτσι πρέπει να υπάρξει μεγάλος αγώνας για να λάμψει ξανά η χριστιανοσύνη.
Ο διάβολος εργάζεται μέσω των παγανιστών στην Ελλάδα ενώ στην  Τουρκία ο Ερντογάν παίζει το μεγάλο παιχνίδι του.
Πριν από πολλούς αιώνες η Μικρά Ασία είχε γίνει το λίκνο της νέας θρησκείας του χριστιανισμού  εξαφανίζοντας όλες τις παλιές παγανιστικές θρησκείες.
Παρόλα αυτά, σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίστροφο. Ενώ σήμερα στην Τουρκία κυριαρχεί το Ισλάμ με πάνω από 98% μουσουλμάνους,  στην Ελλάδα που υποτίθεται ότι τα ίδια ποσοστά είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, έχει αυξηθεί τελευταία η διάδοση του αρχαίου ειδωλολατρικού δωδεκαθεϊσμου αλλά και τα ποσοστά των άθεων.
Αυτοί που πολεμούνε με λύσσα στην Ελλάδα την ορθοδοξία, είναι οι λεγόμενοι προοδευτικοί, διάφοροι πανεπιστημιακοί και ακαδημαϊκοί κύκλοι, οικολογικά κινήματα και πολλές ΜΚΟ ακόμα και ομοφυλοφιλικές οργανώσεις. Στην ίδια γραμμή πολεμικής κατά της ορθοδοξίας είναι και σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα της ελληνικής βουλής. Ακόμα και η εκκλησιαστική ιεραρχία με την παθητική της στάση δίνει έδαφος συνεχώς στην ανάπτυξη των εχθρών της ορθοδοξίας.

Ένα σημαντικό ερώτημα που γεννάται εδώ είναι, πως είναι δυνατόν σε μια χώρα σαν την Ελλάδα να προωθείς το Ισλάμ με την ανέγερση μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα και το μεγάλο Τάμα του Έθνους για την ανέγερση της εκκλησίας του Σωτήρος που το χρωστάει η χώρα, βρίσκει συνεχώς εμπόδια στην υλοποίησή του.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια