Πλήρωνε κορόιδο: Διορίζουν όλα τα σόγια τους οι Συριζαίοι! Και ο Παππάς τον μπαμπά του…







Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα της αριστεράς

και των… αριστερών αρίστων. Ο Χρήστος Σπίρτζης, κολλητός του Νίκου Παππά ανακοίνωσε το όνομα του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ ο οποίος προσφάτως κρατικοποιήθηκε.

Ο πατέρας του υπουργού ψηφιακής πολιτικής, Νίκου Παππά, Στέλιος θα είναι ο νέος επικεφαλής του ΟΑΣΘ, ενώ διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού στη νέα εποχή του ορίζεται ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης.

«Σήμερα, ξεκινάμε την προσπάθεια μαζί με τους Θεσσαλονικείς, τους φορείς της πόλης, την τοπική αυτοδιοίκηση, να οικοδομήσουμε, μετά από δεκαετίες, δημόσιες, κοινωνικές, αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του πολίτη και όχι στην υπηρεσία της υψηλής και εγγυημένης κερδοφορίας κάποιου» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνοντας σε συνέντευξη τύπου στο ΥΜΑΘ, τα διοικητικά συμβούλια, αρχικώς, του ΟΑΣΘ, το οποίο έχει ως σκοπό την εκκαθάριση του οργανισμού και τις διοικήσεις, του δημόσιου εποπτικού ΟΣΕΘ που θα αντικαταστήσει τον πρώην ΣΑΣΘ και τον ΑΣΥΘ που θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Το ότι τοποθετείται πρόεδρος ο Στέλιος Παππάς έχει τη δική του σημειολογία είπε ο κ. Σπίρτζης και τόνισε:
«δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και είναι κεντρική επιλογή, το κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και μπαίνει ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» είπε ο κ. Σπίρτζης.


Εύγε στον πασόκο Σπίρτζη που προωθεί την αριστεία και διορίζει άξιους ανθρώπους. Ο πατέρας του υπουργού, τακτικός θαμώνας στα τηλεπαράθυρα, ο αγωνιστής κατά της χούντας είπε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη να κάνει τον πρόεδρο στα λεωφορεία παίρνοντας φανταζόμαστε κανένα πεντοχίλιαρο το μήνα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αυτός δεν είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η… δρακογενιά; Αυτός δεν χαρακτήριζε «γελαστό παιδί» τον Τσίπρα που το χτυπάνε από παντού;

Αλήθεια ποιο είναι το βιογραφικό του Στέλιου Παππά εκτός από το γεγονός ότι είναι πατέρας του Γεωργαλά του ΣΥΡΙΖΑ; Ή ότι μια ζωή κουβαλά τα ένσημα του αντιδικτατορικού αγώνα και δεν έχει κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του; Σίγουρα θα προσφέρει πολλά στον ΟΑΣΘ. Άξιος, αλλά να μιλάνε και οι αριστεροί για οικογενειοκρατία;

antinews.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια