03 Αυγούστου 2017

«Θα σέβεστε την Ελλάδα»: ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντίδραση από νεαρά κορίτσια – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δει η Βουλή

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ναι υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Η νέα γενιά αποδεικνύει πως παρά την ενορχηστρωμένη επίθεση κατά των ελληνικών ιερών και οσίων, εντός μάλιστα των συνόρων μας, έχει το σθένος να σταθεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ απέναντι στις μισελληνικές προκλήσεις.

Έτσι, η Εθνική Χάντμπολ των Νεανίδων αποχώρησε από τον αγώνα με την ομάδα των Σκοπίων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για αθέτηση των προβλεπόμενων όρων σχετικά με την επίσημη ονομασία των Σκοπίων (ΠΓΔΜ).

Συγκεκριμένα, η ΟΧΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και ενώ η Εθνική της ΠΓΔΜ τήρησε τα συμφωνηθέντα αναφορικά με τις εμφανίσεις των αθλητριών, οι προπονητές και οι συνοδοί της, εμφανίστηκαν στον πάγκο με μπλούζες που έγραφαν «Macedonia»».


Ο αγώνας θα διεξαγόταν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!


Δείτε στο βίντεο την περήφανη αποχώρηση των κοριτσιών, η οποία μπορεί να δοθεί ως παράδειγμα στους πολιτικούς:
http://hellas-now.com/%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...