04 Αυγούστου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ»!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!


Φτάνει πια! Οι βάρβαροι, οι απολίτιστοι ξαναγυρίζουν στις ρίζες της βαρβαρότητας και χυδαιότητάς τους! Μερικοί δεν εξανθρωπίζονται. Γερμανοί, Ολλανδοί και οι άλλοι ευρωπαϊκοί εταίροι, αλλά και Αμερικάνοι εναντιώνονται στην Ελλάδα και στη μέγιστη ιστορία της, χτυπάνε την Ελλάδα και δεν τιμωρούν τους παραχαράκτες της Ιστορίας. Αντί λοιπόν…

να τιμωρήσουν τα Σκόπια που κατέβηκαν σε αγώνα χάντμπολ ως «Μακεδονία» τιμώρησαν την Ελλάδα που αρνήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα-ντροπή!
Ας τους δώσουμε λοιπόν το μάθημα που τους πρέπει. Ας μην τους ξαναδώσουμε την Ολυμπιακή φλόγα και ας τους αφήσουμε να κάνουν μόνοι τους Ολυμπιάδες-μαϊμού! Οι βάρβαροι θα καταλάβουν ότι είναι το τίποτε της Ιστορίας. Ή θα καταλάβουν ότι οφείλουν να σέβονται την Ελλάδα και τον πολιτισμό που τους δίδαξε ή θαπρέπει να τιμωρηθούν. Δεν τους έχουμε ανάγκη.
Η Ελλάς μπορεί να πορευτεί μόνη της και να πραγματοποιεί τους δικούς της Ολυμπιακούς αφώνες. Φτάνει πια…

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Έλληνες τραγουδιστές τα…παίρνουν «χοντρά» από τους Σκοπιανούς για να εμφανιστούν στην «Μακεδονία»

Όπως έγινε γνωστό χιλιάδες Νεοέλληνες παθιασμένοι με τον τζόγο, που περνούν καθημερινά τα σύνορα για να δοκιμάσουν την τύχη τους. στις...