Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τις ανήλικες Ρομά στην Πάτρα – Κάνουν πιάτσα και παρενοχλούν ηλικιωμένους από τις 10 το πρωί!






Γέμισε ξανά η πλατεία Υψηλών Αλωνιων στην Πάτρα με ενήλικες και ανήλικες Ρομά που κάνουν πιάτσα, με το φως της ημέρας, σαν να πρόκειται για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.


Μετά την πλατεία Όλγας, όπου, όπως έχει γράψει το tempo24 οι ανήλικες “πατελούδες” έχουν επιστρέψει και επιδίδονται στο γνωστό εάγγελμα της αλίευσης ηλικιωμένων πελατών, οι κάτοικοι της περιοχής πέριξ των Υψηλών Αλωνίων κάνουν λόγο για ολική επαναφορά και αλισβερίσια που γίνονται όχι απλώς με το φως της ημέρας, αλλά ξεκινούν από τις 10 το πρωί!

Όπως λένε στο tempo24 οι μικρές τσιγγάνες στοχεύουν τους ηλικιωμένους που κάθονται στα παγκάκια και αυτούς που πίνουν τον καφέ τους στα παραδοσιακά καφενεία της πλατείας, για αυτό το λόγο και …εφορμούν πρωινές ώρες, κάνοντάς τους, συχνά εντελώς απρόκλητα, χειρονομίες και προτάσεις για συνευρέσεις έναντι εξευτελιτικών ποσών.


Δεν λείπουν ακόμη και οι περιπτώσεις διαπληκτισμών με παρενοχλούμενους που βγαίνουν εκτός εαυτού με την κατάσταση.


Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για νέα φουρνιά εισαγόμενων Ρομά που έφτασαν στην πόλη πριν από ένα περίπου μήνα, καθώς όπως λένε στο Tempo24 κάτοικοι και καταστηματάρχες και των δύο περιοχών, οι Ρομά, είχαν εξαφανιστεί για πολλούς μήνες και έκαναν ξαφνικά εμφάνιση, μαζικά και οργανωμένα.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα από τα αθλιότερα θεάματα εκμετάλλευσης ανηλίκων του οποίου μπορεί κανείς να γίνει μάρτυρας, εν έτει 2017 καταλήγει το elkosmos.gr.


http://hellas-now.com/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB%CE%B9/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια