11 Ιουλίου 2017

TOTAL: Δεν φοβόμαστε τους Τούρκους – Ξεκινούν γεωτρήσεις στην Κύπρο

Απάντηση στις απειλές του «σουλτάνου» δίνει η γαλλική εταιρεία που έχει αναλάβει την εξόρυξη υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.


Μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν κατά των πετρελαϊκών εταιρειών, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας TOTAL διεμήνυσε προς την Άγκυρα ότι οι απειλές δεν τους πτοούν.

Κληθείς από το πρακτορείο «Reuters» να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, ο διευθυντής γεωτρητικού προγράμματος και παραγωγής του γαλλικού ενεργειακού κολοσσού είπε ότι η εταιρεία ουδεμία ανησυχία έχει.

Υπενθυμίζεται ότι η πλωτή εξέδρα «West Capella» του ενεργειακού κολοσσού Total, πλέει το πρωί της Δευτέρας νότια της Κρήτης, με προορισμό το Οικόπεδο 11 της Κυπριακής ΑΟΖ,
όπου αναμένεται να φθάσει στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης.


Οι δοκιμές της Total θα ξεκινήσουν άμεσα και ως τις 20 Ιουλίου η γαλλική εταιρεία θα προχωρήσει, σε συνεργασία με τον έτερο κολοσσό, την ιταλική ENI, την πρώτη γεώτρηση, στο κοίτασμα «Ονησίφορος» του Οικοπέδου 11.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...