Εμπλοκή Ελληνικών Μιράζ με Τούρκικα F-16 Νότια της νήσου Λέσβου! Τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές






Με φόρα και τσαμπουκά μπήκαν δυο Τούρκικα F-16 μεταξύ Λήμνου και Λέσβου …Άμεση ήταν η απογείωση των Ελληνικών Μιράζ που διέταξε το Α/ΤΑ και που ήταν σε ετοιμότητα 5 λεπτών στο Αεροδρόμιο της Σκύρου!





Ταχύτατα τα Ελληνικά Μιράζ που έφτασαν στην περιοχή και κάλεσαν τους Τούρκους να αποχωρήσουν άμεσα από το Ελληνικό FIR! Αρνητικοί φάνηκαν οι Τούρκοι Χειριστές να να εκτελέσουν την εντολή με οπλισμένα τα Τούρκικα F-16 που άρχισαν τους ελιγμούς και απο ότι φαίνεται ήταν επανδρωμένα με Έμπειρους Χειριστές!

Αλλά το Ελληνικό Ζευγάρι των Χειριστών των Μιράζ 2000 που είναι Άσσοι στις Αναχαιτίσεις
και τις εμπλοκές, βοηθούμενοι και από το Μιράζ που είναι Αστέρι στις κλειστές αερομαχίες, ενεπλάκησαν και διαβολόστειλαν τους Τούρκους αφού τους κέρδισαν κατά Κράτος Με το ημερολόγιο της «Μοίρας των Δελτάδων» να καταγράφει 4 Ιουλίου του 2017 και ώρα 15:50…Αμαρτία όμως να μην έχουμε στους Χειριστές μας και τα Αναβαθμισμένα Μιράζ…Τότε θα γελούσε κάθε πικραμένος!

Την ίδια ώρα δύο CN-235 πέρναγαν πάλι το Αιγαίο κοκορέτσι πάνω-κάτω κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις…23 τον αριθμό! Το Α/ΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει F-16 για να βάλει τάξη στο Αιγαίο…Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι μόλις φαίνονται στον Ορίζοντα τα Ελληνικά μαχητικά την κοπανάνε!

veteranos.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

Εμπλοκή Ελληνικών Μιράζ με Τούρκικα F-16 Νότια της νήσου Λέσβου! Τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές 195 2 1 Google + 1 Με φόρα και τσαμπουκά μπήκαν δυο Τούρκικα F-16 μεταξύ Λήμνου και Λέσβου …Άμεση ήταν η απογείωση των Ελληνικών Μιράζ που διέταξε το Α/ΤΑ και που ήταν σε ετοιμότητα 5 λεπτών στο Αεροδρόμιο της Σκύρου! Ταχύτατα τα Ελληνικά Μιράζ που έφτασαν
στην περιοχή και κάλεσαν τους Τούρκους να αποχωρήσουν άμεσα από το Ελληνικό FIR! Αρνητικοί φάνηκαν οι Τούρκοι Χειριστές να να εκτελέσουν την εντολή με οπλισμένα τα Τούρκικα F-16 που άρχισαν τους ελιγμούς και απο ότι φαίνεται ήταν επανδρωμένα με Έμπειρους Χειριστές! Αλλά το Ελληνικό Ζευγάρι των Χειριστών των Μιράζ 2000 που είναι Άσσοι στις Αναχαιτίσεις και τις εμπλοκές, βοηθούμενοι και από το Μιράζ που είναι Αστέρι στις κλειστές αερομαχίες, ενεπλάκησαν και διαβολόστειλαν τους Τούρκους αφού τους κέρδισαν κατά Κράτος Με το ημερολόγιο της «Μοίρας των Δελτάδων» να καταγράφει 4 Ιουλίου του 2017 και ώρα 15:50…Αμαρτία όμως να μην έχουμε στους Χειριστές μας και τα Αναβαθμισμένα Μιράζ…Τότε θα γελούσε κάθε πικραμένος! Την ίδια ώρα δύο CN-235 πέρναγαν πάλι το Αιγαίο κοκορέτσι πάνω-κάτω κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις…23 τον αριθμό! Το Α/ΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει F-16 για να βάλει τάξη στο Αιγαίο…Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι μόλις φαίνονται στον Ορίζοντα τα Ελληνικά μαχητικά την κοπανάνε! veteranos.gr thesecretrealtruth.blogspot.comhttp://katohika.gr/ellada/emploki-ellinikon-miraz-tourkika-f-16-notia-nisou-lesvou-tous-petaksan-ekso-klotsies/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια