22 Ιουλίου 2017

Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;


Θα επιβιώση η πόλη σας σε οικονομική κατάρρευση, εμφύλιο πόλεμο ή φυσική καταστροφή;

Από τον Mike AdamsΣαν συντάκτης του Natural News, ένα πράγμα που συνειδητοποιώ πλήρως είναι ότι το παράθυρο της ευκαιρίας, για αξιοπιστία χρήσης του διαδικτύου, για τη δημοσίευση πληροφοριών κλείνει γρήγορα.

Η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που απολαμβάνετε σήμερα μέσω του Διαδικτύου, δεν θα
λειτουργεί πάντα όπως συμβαίνει τώρα. Η λογοκρισία της αστυνομίας, οι αποτυχίες του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος, τα όπλα EMP, ο εμφύλιος πόλεμος, η συστηματική οικονομική κατάρρευση και οι ηλιακές εκλάμψεις απειλούν τη συνέχεια των online πληροφοριών και θα μπορούσαν να σπάσουν αμέσως το Διαδίκτυο όπως το γνωρίζετε σήμερα.


Καθώς δημοσιεύουμαι ηχητικά podcasts και ειδησεογραφική κάλυψη ειδήσεων σχετικά με την επιβίωση και την ετοιμότητα, σας προτρέπω να κατεβάσετε τα αρχεία και να τα αποθηκεύσετε στον τοπικό σας υπολογιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ήχου από την ιστοσελίδα του Health Ranger Report και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα βοηθητικά προγράμματα καταγραφής βίντεο YouTube για να τραβήξετε αρχεία βίντεο από το κανάλι μου Health Ranger Youtube.
Αν χρησιμοποιείτε τη νέα εφαρμογή Natural News διαθέσιμη για Android και iPhone, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ιστορίες για περιήγηση εκτός σύνδεσης. Αναφέρω επίσης σε ένα άλλο σημαντικό άρθρο και βίντεο, γιατί αν δεν χρησιμοποιείτε την OPTICAL αποθήκευση, μπορεί να χάσετε τα πάντα σε μια επίθεση EMP ή πυρηνικό πόλεμο:


Ο κόσμος μας φθάνει πραγματικά σε ένα σημείο θραύσης σε διάφορα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου μιας επίθεσης EMP από τη Βόρεια Κορέα:

Προσέξτε για ψευδείς ή κακές πληροφορίες σχετικά με το Iώδιο. Γνωρίστε τα γεγονότα σχετικά με το σε τι μπορεί να βοηθήσει το ιώδιο (και τι δεν μπορεί):

Γιατί ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου είναι τώρα ΥΨΗΛΟΣ για την Αμερική:

Εδώ γιατί δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την Αμερική για να αναζητήσετε καταφύγιο σε κάποια άλλη χώρα:


Επίσης, εάν θέλετε να μάθετε πώς να επιβιώσετε από μια έκρηξη πανδημίας ή μια έκπληξη superbug, θα θέλετε να ακούσετε τις συνεντεύξεις των εμπειρογνωμόνων στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής για την Άμυνα που σας διδάσκει όλα σχετικά με τα φυσικά αντιβιοτικά φάρμακα, την ανοσοπροστασία, την επιβίωση superbug και πολλά άλλα .
Μείνετε ασφαλείς, ο καθένας! Περνάμε σε πολύ ασταθείς καιρούς με μεγάλη αβεβαιότητα. Θα εργαστώ σκληρά για να παραμείνω στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω του ερχόμενου χάους, της λογοκρισίας και του πιθανού εμφύλιου πολέμου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...