Σουηδός στρατιώτης απέτρεψε ομαδικό βιασμό Χριστιανής,από «μετανάστες» και τελικά απολύθηκε



Οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις απέλυσαν έναν άνδρα που εμπόδισε σεξουαλική επίθεση

από ομάδα ατόμων αιτούντων ασύλου σε γυναίκα χριστιανικό θρησκεύματος στον καταυλισμό. Μετά από την αποτροπή του βιασμού στο κέντρο ασύλου, ο στρατιώτης Erik μιλούσε ανοιχτά για τις ιδέες του για τη μετανάστευση στο Facebook με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην απαλλαγή του από τον στρατό τον Μάιο. Σύμφωνα με το Στρατιωτικό Πειθαρχικό Επιτελείο, ο 40χρονος “είχε εκφράσει απόψεις που βρίσκονται σε άμεση σύγκρουση με την αποστολή και τις αξίες των Ενόπλων Δυνάμεων”…
Ήταν η πολιτική δουλειά του Erik ως φύλακας ασφαλείας που τον έφερε σε δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή , ειδοποιήθηκε ότι σε έναν χώρο του καταυλισμού υπήρχαν επεισόδια λόγω μιας φιλονικίας που έλαβε χώρα. Αποδείχθηκε ότι μια ομάδα αιτούντων άσυλο προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα “πρόσφυγα στο κέντρο” .

Ο Erik αναφέρει στο λογαριασμό του:
“Έπρεπε να παλέψω με μια ομάδα ηλιθίων που προσπάθησαν να βιάσουν τη γυναίκα. Ήταν χριστιανή .
Δεν είναι ασυνήθιστο οι χριστιανοί στα καταφύγια να ζουν συνεχώς με φόβο και οι γυναίκες δεν τολμούν να πάνε στις τουαλέτες τη νύχτα επειδή διατρέχουν τον κίνδυνο να βιαστούν ».
Η ομαδική απόπειρα βιασμού έκανε μια εντύπωση στον Erik και στη συνέχεια, έγραψε για τις εμπειρίες του στο Facebook. Οι δηλώσεις προσέλκυσαν την προσοχή του εργοδότη του Erik, ο οποίος, στην αρχή, προσπάθησε να “διορθώσει” τη συμπεριφορά του και να τον λογοκρίνει. Όταν αρνήθηκε να σιγήσει, ο στρατός τον απέλυσε μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας. Erik δημοσίευσε στο Facebook:

“Ο πολυπολιτισμός, στην πραγματικότητα, είναι απλώς ένας ευφημισμός για το Ισλάμ. Δεν υπάρχει χώρα όπου το Ισλάμ έχει εγκατασταθεί και να έχει προσαρμοστεί στη χώρα, οπότε γιατί να πιστεύουμε ότι θα το πράξει εδώ; Σίγουρα θα υποφέρουμε την ίδια μοίρα με τους Ζωροαστρίνους στο Ιράν, τους Πακιστανούς Βουδιστές, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στο Κοσσυφοπέδιο, τους Καθολικούς στη Βοσνία ή τον Λίβανο και τώρα τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Συρίας. Εκείνοι [Σουηδοί] που δέχονται τυφλά τις πράξεις των ισλαμιστών θα συνεχίσουν να βρίσκουν δικαιολογίες γι ‘αυτούς, ακόμα και την ημέρα που θα έχουν εισβάλει στα σπίτια τους, κόβοντας τους λαιμούς των συζύγων τους και βιάζοντας τα παιδιά τους “.
Ο Έρικ, σίγουρα δεν είναι
“κανένας στερεότυπος ρατσιστής”, γράφει τοπική εφημερίδα . Επιπλέον, ο πρώην στρατιώτης υιοθετήθηκε από τη Σρι Λάνκα και, ως εκ τούτου, είναι ο ίδιος σκουρόχρωμος.
Ο Έρικ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι «Σομαλοί και Αφγανοί μετανάστες εμφανίζονται πολύ υψηλά σε θέση στα στατιστικά στοιχεία βιασμού», επικρίνει ιδιαίτερα την έλλειψη ελέγχων ηλικίας από το Εθνικό Συμβούλιο Μετανάστευσης. Οι μετανάστες που εισέρχονται στη Σουηδία, ακόμα και αν είναι προφανώς άνω των 20 ετών, μπορούν εύκολα να ισχυριστούν ότι είναι «ανήλικοι πρόσφυγες» χωρίς η ηλικία τους να αξιολογηθεί από τις αρχές. “Για να εγγράφω τους άντρες ως« παιδιά »είναι ένα αστείο που δουλεύει μόνο στη Σουηδία, το είδα και εγώ». Είναι προφανές ότι ο Erik δεν είναι μεγάλος οπαδός της πολυπολιτισμικής πολιτικής του στρατού:

«Έχω ακολουθήσει τις αξίες του στρατού όταν πήρα τον όρκο, δηλαδή να αγαπώ τη σημαία μου και τη χώρα μου και να την φυλάξω από τους εχθρούς μας. Ωστόσο, οι στρατιώτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να φορούν θρησκευτικά καλύμματα κεφαλής, ενώ πιστεύω ότι η στολή πρέπει να είναι απαλλαγμένη από θρησκευτικές και πολιτικές απόψεις. Έτσι, όχι, δεν μπορώ να υποστηρίξω τις πρόσφατα εισαγόμενες αξίες, αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω τα παλιά.”
Ο «Erik» είναι ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για λογαριασμό του πρώην στρατιωτικού από φόβο για αντίποινα…
http://www.elkosmos.gr/souidos-stratiotis-apetrepse-omadiko-viasmo-christianisapo-metanastes-ke-telika-apolythike/
σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια