Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α (Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ)




ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΕΑΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ




Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας αμερικανός δημοσιογράφος ο Ami Horowitz αποφάσισε να κάνει μια σύγχρονη ερεύνα – κοντράστ στην Αμερική πρώτα για το ποια γνώμη έχουν για τον σοσιαλισμό και στην συνέχεα στην Βενεζουέλα όπου υποτίθεται ότι ο σοσιαλισμός εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια.

Στις ερωτήσεις του σε Αμερικανούς πολίτες στο δρόμο τι γνώμη έχουν για τον σοσιαλισμό οι περισσότερες απαντήσεις ήταν θετικές και πρόβαλαν την άποψη ότι είναι ένα πολύ καλό και δίκαιο κοινωνικό σύστημα.



Ποιά όμως ήταν η άποψη αυτών που ζουν σήμερα στην σοσιαλιστική τραγωδία της Βενεζουέλας. Εδώ περά ο μύθος του σοσιαλισμού όπως τον ήξεραν οι Αμερικανοί καταρρίπτονταν με τραγικό τρόπο.

Οι απαντήσεις – μαρτυρίες των κατοίκων της Βενεζουέλας για το τι γνώμη έχουν για τον σοσιαλισμό περιέγραφαν την μεγάλη καταστροφή που έχουν πάθει από χρόνια οι σοσιαλιστικές διακυβερνήσεις.

Τραγική έλλειψη βασικών αγαθών ενώ δεν υπάρχει ασφάλεια ακόμα και αν κυκλοφορείς στους δρόμους. Χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός παιδιού που ενώ βάδιζε στο δρόμο με τον αδελφό του αυτός δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή και έπεσε κάτω νεκρός. Ενώ όλοι κυκλοφορούν οπλισμένοι, οι εννοούμενοι του καθεστώτος ξέρουν που και πότε θα βρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους την ίδια ώρα που ο περισσότερος κόσμος λιμοκτονεί.



Με λίγα λόγια ο παράδεισος της σοσιαλιστικής Βενεζουέλας έχει γίνει κόλαση για τους κατοίκους της.



Η τραγική περίπτωση της Βενεζουέλας είναι στην ουσία άλλο ένα παράδειγμα το πως η Νέα Τάξη διαλύει λαούς και χώρες και βάζει τους μεν να σκοτώνονται με τους δε για να μπορεί να προχωρεί πιο εύκολα τα σχέδια της.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αυτή δεν αποκλείεται αύριο να τα δούμε και στην δική μας χώρα που είναι επίσης στο ίδιο στόχαστρο.
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. τ. ακησκοκκινης π.aids.dee
    λαβρεωτικη ως φπ χαρηκα ειδωλοφωνη σ' τιβουλι
    21EAN
    scorch' vs procopies pavlopoulos
    21ΙΦ
    Bath Ore Ča Ch'tice vs Dora Backoyanni

    ΑπάντησηΔιαγραφή