13 Ιουλίου 2017

ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ….. ΠΡΟΚΑΛΕΙ και Πάλι μετά την ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ο ΒΛΑΚΟΜΕΜΕΤΗΣ » Προβοκάτσια της Λευκωσίας οι γεωτρήσεις στην ΑΟΖ…»

Κλιμακώνει την προκλητική ρητορική της η Άγκυρα, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκία να εξαπολύει ευθείες βολές για τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ, προειδοποιώντας ότι «θα λάβουμε μέτρα ενάντια σε αυτές τις μονομερείς ενέργειες».


Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γκάμπια.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επεσήμανε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά προχωρούσε τη διαδικασία για την έρευνα και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα ανοικτά της Κύπρου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η Διάσκεψη στο Κραν Μοντανά.
«Την ώρα που διαπραγματευόμασταν για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, είδαμε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά έφερε το πλοίο-γεωτρύπανο στην περιοχή. Αυτό ήταν ένδειξη πως δεν είχε ειλικρινή πρόθεση για την εξεύρεση λύσης.»
Κάνοντας λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Ενέργειας για τα μέτρα που θα λάβουμε απέναντι σε αυτές τις μονομερείς ενέργειες».Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...