03 Ιουλίου 2017

Χιου Τζάκμαν: Υποκλίνεται στο «εκπληκτικό» αρχαίο θέατρο της ΔήλουΕρωτευμένος με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της μοιάζει να είναι ο παγκοσμίου φήμης Αυστραλός ηθοποιός, Hugh Jackman! Το… yassou και το αρχαίο θέατρο της Δήλου.
<
br />Ο Αυστραλός ηθοποιός, Χιου Τζάκμαν, που έχει την διαχρονική… συμπάθεια -για να το πούμε κομψά- εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο, βρίσκεται στη χώρα μας!

Μόλις μας είπε… yassou, με μία selfie με φόντο μια ελληνική παραλία, ενώ και στο παρελθόν έχει απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας. Άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι έχει και ελληνικές ρίζες.

Χθες έκανε λίγη ακόμη… δωρεάν διαφήμιση στη χώρα μας, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, δίπλα σε μια ταμπέλα που γράφει «Θέατρον – Theatre».


Πρόκειται για την επιγραφή στο αρχαίο θέατρο της Δήλου, με τον διάσημο ηθοποιό πραγματικά να υποκλίνεται, λέγοντας στο σχόλιό του: «Το καλύτερο θέατρο στην Δήλο. Απλά εκπληκτικό. #Greece»!


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...