Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜ μετά τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Που Περιμένει πως και Πως η ΕΛΛΑΔΑ)




ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σίγουρα κάνει εντύπωση ότι οι μαζικές μετακινήσεις μουσουλμάνων λαθρο έχουν μειωθεί δραστικά τον τελευταίο χρόνο ενώ το μεγαλύτερο κύμα ακολουθεί την διαδρομή Βόρεια Αφρική – Μάλτα – Κατάνια – Νότιο Ιταλία.

Η κατάσταση αυτή είναι σχεδόν βέβαιο και μετά την σημαντική δήλωση της Μέρκελ ότι δεν θα επαναληφτεί αυτό που έγινε το 2015 με τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων λαθρο στην Ευρώπη, ότι οφείλεται στην προεκλογική περίοδο που διανύει η Γερμανία.

Η Μέρκελ θέλοντας να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους της που είχαν οργιστεί από τη στάση της στο μεταναστευτικό έχει ανέκρουσε πρύμνη στο ζήτημα αυτό και εμφανίζεται πολύ συγκρατημένη. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα για ένα θέμα που αφορά όχι μόνο την Γερμανία αλλά όλη την Ευρώπη και φυσικά και την χώρα μας που είναι μια από τις πόρτες εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μέρκελ παίζει μεγάλο παιχνίδι μαζί με τον μεγάλο μεγιστάνα που έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη, τον ΟυγκροΕβραίο Τζορτζ Σόρος.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσιεύονται στα γερμανικά μπλογκς, ο Τζορτζ Σόρος έχει διαθέσει τελευταία μεγάλα χρηματικά ποσά για την δημιουργία προσωρινών καμπ συγκέντρωσης λαθρο στην Μάλτα αλλά κυρίως στην Σικελία και στην Νότιο Ιταλία συγκρατώντας προσωρινά το μεγάλο κύμα προς το Βορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σόρος είναι σε άριστη συνεργασία με την Μέρκελ και μαζί ετοιμάζουν τα σχέδια που θα δημιουργήσουν το μεγάλο μπαμ της ισλαμο-εισβολής των λαθρο στη Δύση μετά τις γερμανικές εκλογές.

Τα παρακάτω αποκαλυπτικά βίντεο γυριστήκαν από δυο δημοσιογράφους που επισκέφτηκαν αυτά τα σημεία συγκέντρωσης των παρανόμων μεταναστών στην Νότιο Ιταλία.
Μεγάλη εντύπωση τους έκανε η φοβερή οργάνωση τα καλοπληρωμένα μέλη των ΜΚΟ που ελέγχονται από τον Σόρος και τα οποία εποπτεύουν τα καμπ και γενικότερη εικόνα που έδειξε ότι η όλη υπόθεση χρηματοδοτείται αδρά από κάποιες πηγές. Το όλο σχέδιο όπως αποκαλύπτεται είναι να συγκρατηθούν προς το παρόν όλες αυτές οι χιλιάδες των παρανόμων μεταναστών που θα αυξάνονται και προβλέπεται ότι θα αυξηθούνε σε μεγάλο βαθμό προσωρινά μέχρι να γίνουν γερμανικές εκλογές.
Στη συνέχεια όπως το επιτάσσει η Νέα Τάξη θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες και θα ξεχυθεί η νέα πλημμύρα των μουσουλμάνων λαθρο που αυτή την φορά θα φέρει το χάος στην Ευρώπη και θα διαλύσει για τα καλά τους ευρωπαϊκούς λαούς.
Φυσικά να μην νομίζουμε ότι η χώρα μας είναι εκτός αυτού του σχεδίου.
Επίσης προξένησε μεγάλη εντύπωση ότι όλοι αυτοί για να έρθουν από τις χώρες τους και να πατήσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος ξοδεύουν πολλά χιλιάρικα τα οποία ήταν αδύνατο να τα αποκτήσουν στις πατρίδες.
Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι οι ομολογίες των ίδιων των παρανόμων μεταναστών που κοροϊδεύουν.
Που παίρνουν τηλέφωνο στις πατρίδες τους και οι δικοί τους τους κοροϊδεύουν ότι έφυγαν και πήγαν εκεί που βρίσκονται τώρα ξοδεύοντας όλα τα λεφτά που τους είχαν δώσει.
Ενώ συνεχίζονταν η έρευνα τους έκανε μεγάλη εντύπωση ότι η τοπική αστυνομία τους αντιμετώπισε με πολύ εχθρικό τρόπο σαν να μην ήθελε να μην διξουν ή να μην γράψουν κάτι για αυτήν την όλη κατάσταση.
Τέλος όλο αυτό είχε ως τραγική συνέπεια οι ίδιοι οι Ιταλοί κάτοικοι να θέλουν να εγκαταλείψουν τα μέρη τους που έχουν ουσιαστικά μετατραπεί σε προγεφύρωμα της σχεδιαζόμενης νέας μαζικής εισβολής παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη.
Έφτασε στο σημείο στις λαϊκές αγορές στην Ιταλία παράνομοι μετανάστες να συμπλέκονται με βίαιο τρόπο με τους εντόπιους προσπαθώντας ακόμα και εκεί να επιβάλλουν τους νόμους τους.
Η αγανάκτηση των Ιταλών για όλη αυτή την κατάσταση εκφράστηκε με έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο από έναν Ιταλό ευρωβουλευτή τον Ματέο Σαλβίνι σε μια πρόσφατη ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο.
Ο εν λόγω ευρωβουλευτής αφού σηκώθηκε όρθιος μέσα στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου απευθυνόμενος στους άλλους ευρωβουλευτές τους είπε ότι χρειάζονται έναν καλό ψυχίατρο γιατί ενώ η Ευρώπη έχει πάνω από 20 εκατομμύρια ανέργους αυτοί ασχολούνται με το Facebook, πώς θα τιμωρήσουν όσους αντιδρούν στους παράνομους μετανάστες χαρακτηρίζοντας τους σαν ρατσιστές φασίστες κ.λπ. Αυτοί που ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα της Ευρώπης όπως υποστήριξε ο Ιταλός ευρωβουλευτής είναι οι λογικοί και σωστοί ενώ οι άλλοι είναι οι μεγάλοι προδότες.
Μουσουλμάνοι λαθρο προκαλούν τους φύλακες στα ισπανικά σύνορα.
Λαθρο κλέβει μια μπύρα στην Γερμανία και δείτε τι ακολούθησε.
Το Λονδίνο έχει καταλήξει σαν την πρωτεύσουσα της Σομαλίας, το Μογκαντίσου.
nikosxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια