09 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Πολλά είναι τα σενάρια εκλογών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες.
Θα πάει τελικά ο Τσίπρας στις κάλπες;
Και αν πάει θα τις κερδίσει; Πως θα τον «χτυπήσει» ο Κυριάκος; Το παιχνίδι εξαρτάται από αυτούς ή και κάποιους άλλους;

Λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του «OmertaNews», «κλειδιά» της CIA επεξεργάζονται τα εξής δύο τινά:

α) Στο τέλος αυτού του χρόνου και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η κυβέρνηση Τσίπρα θα «καταφέρει» να κουρέψει το χρέος της Ελλάδας, (καλό θα δούμε μετά το 2048 βέβαια – αν δούμε κιόλας). Θα βγει λοιπόν στη συνέχεια ως είθισται πανηγυρικά το Μαξίμου να ζητωκραυγάσει την επιτυχία του και θα δημιουργήσει αισιοδοξία και θετικό κλίμα στους αγανακτισμένους και καταπονημένους πολίτες.
Επίσης θα τους πετάξει «τυράκια» επαναφέροντας μερικά επιδόματα και αυξησούλες στις συντάξεις. Η ιστορία έχει δείξει και αποδείξει ότι ο Ελληνικός λαός πέφτει εύκολα στη φάκα δίνοντας του «απλόχερα» τέτοιου είδους «τυράκια» και πιπιλίζοντας του το μυαλό ότι η Ελλάδα αναστήθηκε με το κούρεμα του χρέους και «λεφτά υπάρχουν»! Στη συνέχεια πάμε σε εκλογές και ο Αλέξης τις κερδίζει με διαφορά 1,5% αλλά δεν μπορεί να κυβερνήσει. Με ποιον θα συνεργαστεί; Ω! ναι με την δεξιά παράταξη της ΝΔ και με αρχηγό κοινής αποδοχής, τον Αβραμόπουλο!

Πάμε τώρα και στο δεύτερο σενάριο:


β) Υπάρχει ένα συγκεκριμένο λόμπι στην Αμερική που θέλει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Πως όμως μπορεί να κερδίσει τις εκλογές μόνο με τους δεξιούς; Οι Καραμανλικοί στο τέλος θα τον στηρίξουν γιατί θέλουν πάση θυσία να ρίξουν τον Τσίπρα. Αλλά και πάλι αρκεί αυτό; Φυσικά και όχι.
Κάνει άνοιγμα λοιπόν σε Θεοδωράκη και Καμίνη βάζοντάς τους στο Επικρατείας. Ο Θεοδωράκης σύμφωνα με δημοσκοπήσεις δεν παίρνει μόνος του πάνω από 2,5%, άρα γιατί να μην το κάνει; Η ΝΔ απορροφάει το ποσοστό του Ποταμιού και με τη βοήθεια και του Καμίνη κερδίζει τις εκλογές με διαφορά 3% και κάνει κυβέρνηση με οριακή αυτοδυναμία!

Κρατήστε αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό σας και θα μας θυμηθείτε…

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...