Ανεξάρτητη Δημοκρατία Κρήτης. Το κράτος που επι χρόνια ετοιμάζουν οι Στοές Μακαντάση.







ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ



Οι απατεώνες του «κόσμου», της «ηθικής» και της «βιοηθικής» ξέρουν απο αυτά γιατί αυτοί τα στήνουν με δωρεές απο τον κοινό κουρβανά… Υπάρχει μια λεπτομέρεια όμως. Το Σύμπαν δεν τους γουστάρει.

Η Κρήτη, η περιοχή της Θεσσαλονίκης και το Ιόνιο με τη περιοχή της Πάτρας είναι γεγονός ότι έχουν πολλά κοιτάσματα. Δεν αρκεί όμως να τα έχουν, πρέπει να είναι και εκμεταλλεύσιμα, δηλαδή να έχουν ένα μέγεθος που να δίνει κέρδος σε βάθος χρόνου μεγαλύτερο απο άλλα κοιτάσματα στην ίδα περιοχή ή σε άλλη περιοχή του κόσμου. Το κόστος πάντως των εξορύξεων όπως και ο χρόνος εξόρυξης έχει μειωθεί αισθητά διεθνώς με τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Κρήτης περνάνε στο κόσμο μηνύματα ανεξαρτοποίησης του νησιού απο την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι σναφορές απο τα τοπικά ΜΜΕ που παίζουν ύποπτο ρόλο κατά όλόκληρης της χώρας μας στην «οικονομία» της Κρήτης, στα πλούσια κοιτάσματα «μόνο» της Κρήτης, στο «φοβερό» πανεπιστήμιο Κρήτης (που δεν ξέρει τί είναι ποτάμια της θάλασσας), στο Κρητιικό
DNA (που ερευνάται σαν κάτι μη Ελληνικό) και στα μοναδικά της προιόντα (δεν έχει νερό το νησί και η θάλασσα είναι δίπλα) κοκ.


Τα ΜΜΕ της Κρήτης έχουν γεμίσει απο Ερμήδες της Στοάς Μακαντάση, που άλλοτε μιλούν για τον Κονδύλη, άλλωτε για την αναλογική δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας, άλλωτε για τη κακή Τουρκία που φταίει για όλα, περνώντας κάτω απο πατριωτικά μηνύματα και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα, κάτω απο την αδιαφορία του κράτους των Αθηνών και την ανεξάρτητη Εκκλησία της Κρήτης, υποσυνείδητα μηνύματα διαχωρισμού και ανεξαρτησίας.

Πολύ αφελείς οι Κρητικοί. Οι ντόποιοι πολιτικοί τους αγόρασαν με τις επιδοτήσεις καταστρέφοντας την γεωργία. Τώρα τους τάζουν «μέλι» απο τα κοιτάσματα και 500,000 θέσεις εργασίας (τι μαλακίες έχω ακούσει Θεέ μου) για να μη αντιδράσουν σε ότι τους έρχεται.

Ένα νέο κράτος για να δημιουργηθεί και να είναι βιώσιμο χρειάζονται κάποιες «προϋποθέσεις» όπως:
Έλεγχος των ΜΜΕ Κρήτης (παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, άνοδος σε καρέκλες που πρέπει)
Έλεγχος ή κατάργηση της θρησκείας
Έλεγχος της Παιδείας και καταστροφή κάθε συνδετικού κρίκου και κουλτούρας με το παρελθόν, ανάδειξη ΜΟΝΟ της ντόπιας κουλτούρας (νέα αρχή)
Έλεγχος των πηγών παραγωγής ενέργειας (κοτάσματα, ΑΠΕ)
Έλεγχος των τραπεζών
Έλεγχος της δικαιοσύνης
Έλεγχος των ντόπιων ΑΕΙ
Έλεγχος της ντόπιας παραγωγής (τράπεζες, συμβόλαια γεωργίας)
Δημιουργία Ταμείου «Επενδύσεων» (Τράπεζα ανάπτυξης στην οποία θα «πουλιούνται» τα κοιτάσματα)
Διεθνής αναγνώριση (Σούδα)
Σε πιο στάδιο νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στη Κρήτη; Σε ποιά κατάσταση νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα όταν οι εκάστοτε υπουργοί διορίζονται απο τη Στοά Μακαντάση εκπροσωπώντας ντόπιες Μαφίες συμφερόντων;

πηγη

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια