25 Ιουλίου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Σκέτος Γ Ε Ν Ι Τ Σ Α Ρ Ο Σ ! (Όλοι το ξέρουν, αλλά «κάνουν» τους ανήξερους!)


Ο Εντι (Ράμα) ο σοσιαλ-ληστής χα-σι-σέ-μπο-ρος, είναι απόγονος της φασιστικής και της κομμουνιστικής ‘νομεγκλατούρας’ της Αλβανίας.


Ο πατέρας του Έντι, ήταν Βλάχος με καταγωγή απ’ το Δυρράχιο και λεγόταν Χρήστος Ράμας, αλλά σαν κομμουνιστής καλλιτέχνης το έκανε Κριστάκ Ράμα. Σαν «διανοούμενος», (ως γλύπτης) ηταν μέλος του …»κοινοβουλίου» του Εμβέρ Χότζα.

Η μητέρα του ήταν απ’ το χωριό Βούνο της Χειμμάρας και λεγόταν Ανέτα Κολέκα.
Η οικογένεια της προσχώρησε στους κομμουνιστές και η Ανέτα στάλθηκε με υποτροφία για σπουδές ιατρικής στην Πολωνία…Ο Πατέρας της ήταν ο Πέτρος Κολέκας, πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Φλωρεντία.
Αδερφός του Πέτρου, ήταν ο Σπύρος Κολέκας επίσης πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Ιταλία, όπου διετέλεσε υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως του 1942 και μετέπειτα, υπουργός του δικτάτορος Χότζα για πολλά χρόνια.Το γένος της μάνας του Πέτρου και Σπύρου Κολέκα (προγιαγιάς του Έντι) είναι Νούση. Αδέρφια του πατέρα της είναι ο Γκόγκος και ο Κοσμάς Νούσης.
Ο πρώτος δολοφονήθηκε απ’ τους Αλβανούς και ο δεύτερος ήταν επί χρόνια πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα.Η πρώτη γυναίκα του Έντι ήταν η ηθοποιός Ματίλντα Μακότσι απ’ της Δρυμάδες της Χειμμάρας, με την οποία έκανε έναν γιο και τον ονόμασαν Γρηγόρη (Grigor).
Το παιδί και η πρώην σύζυγός του ζούσαν για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα αλλά τελικά επέστρεψαν στην Αλβανία.Ο ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ»…

Η νυν σύζυγος του Έντι Ράμα, είναι η παιδαγωγός Λίντα Μπάσα με την οποία γνωρίστηκε λόγω της στενής φιλίας των παιδιών τους Γρηγόρη Ράμα και Ρέα Μπάσα, όταν ήταν συμμαθητές…


Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…) ΚΟΤΣΟ
ΚΟΚΔΗΜΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ «ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ»
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΟ-ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ…

(Να υπογραμμισθεί πώς, είναι κοινό μυστικό, πώς ο Έντι Ράμα την δεκαετία ’90, πωλούσε στο Παρίσι …κλεμμένες εικόνες από ορθόδοξες εκκλησίες!
Το είχε καταγγείλει στην Αλβανική Βουλή ο πρ.πρωθυπουργός Φάτος Νάνο, σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου του Σαλί Μπερίσα…)

[Πηγή: ‘Himara.gr’]

https://hellasforce.com/2017/07/24/%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3-%CE%B5-%CE%BD-%CE%B9-%CF%84-%CF%83-%CE%B1-%CF%81/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...