ΤΣΙΠΡΑΣ!! Αν βγεις βόλτα στην Αθήνα βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα






Ρε ΑΛΕΚΟ που τα ειδες αυτα τα προσωπα …σε κανενα κλαμπ του ΛΑΓΑΝΑ στην ΖΑΚΥΝΘΟ..καθε μερα υπαρχει μια αυτοκτονια με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ..και κατι τελευταιο ΑΛΕΚΟ.


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ χαμογελα οταν σε βλεπει να περνας με το αυτοκινητο και λεει απο μεσα του..ΚΟΥΦΑΛΑ και σενα θα σε φτιαξω οταν θα ερθει η ωρα.. Η αναφορά του πρωθυπουργού στην τηλεοπτική συνέντευξή του στον Alpha για την ασφάλεια στην Αθήνα
προκάλεσε αίσθηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως… ειδική περίπτωση τα Εξάρχεια, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το μπαράζ επεισοδίων στο κέντρο απάντησε: «Εχετε ξεχάσει τι γινόταν στο κέντρο της Αθήνας το 2008 με τα επεισόδια. Είμαστε μια πολύ ασφαλής πόλη, είμαστε πυλώνας ασφάλειας. Υπάρχει και μητροπολιτική βία και βία στα γήπεδα».
Ο Πρωθυπουργός μάλιστα προσκάλεσε τον δημοσιογράφο να βγουν μια βόλτα μαζί στην πρωτεύουσα. «Αν πάτε βόλτα, πάμε και μαζί θα δείτε τουρίστες και χαμογελαστά πρόσωπα. Όχι όπως ήταν πόλη αστακός. Ούτε οδοφράγματα. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να έχει μέτρα στις γειτονιές».


Ερωτηθείς ωστόσο για την περιοχή των Εξαρχείων την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν ως «άβατο» ο πρωθυπουργός είπε: «Τα Εξάρχεια πάντα ήταν μια ιδιαίτερη περιοχή. Έγινε επιχείρηση από την ΕΛΑΣ για την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών με συλλήψεις». Για να συνεχίσει με την γενικότητα: «Είμαστε μια πολύ ασφαλής στην Ευρώπη που αντιμετωπίζει κρίση ασφάλειας. Έχουμε μείνει έξω από αυτό εμείς».


fonaklas.blogspot.gr

http://hellas-now.com/%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια