12 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ και η ΦΩΦΗ…. ΦΩΝΑΞΕ «ΝΑΙ» στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία μέσα στη ΒΟΥΛΗΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ !!!!


ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑΚΤ… !!!!«Στηρίζουμε την εθνική γραμμή. Δεν χωρούν κομματικές αντιπαραθέσεις», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.


«Βασική μας γραμμή για το Κυπριακό ήταν ότι η Λευκωσία αποφασίζει και η Αθήνα στηρίζει», τόνισε η κ. Γεννηματά και ζήτησε «Ενθάρρυνση από την πλευρά της ΕΕ. Να δηλώσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μέλος της Ένωσης. Δεν χρειάζονται στρατεύματα. Το τελευταίο τείχος της Ευρώπης πρέπει, επιτέλους, να πέσει».


Εμείς έχουμε συνείδηση των δυσκολιών και της πολυπλοκότητας που περιβάλουν το Κυπριακό», τόνισε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόσθεσε: «Είμαστε αντίθετοι με τη λογική του συμβιβασμού. Με σχέδιο, στρατηγική και κατάλληλες συμμαχίες μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνθήκες».hellasforce.com
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Για νέο μας το λέτε; Νέο, και πολύ μεγάλο μάλιστα, θα είναι όταν μας πείτε ότι κάποιος από τους πολιτικούς μας δεν είναι γενικά ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...