ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!





Μετά από την Λιβαδειά και την Λάρισα, τα «προσφυγάκια» θα στεγάζονται σε διαμερίσματα και στα Τρίκαλα! Όπως, λοιπόν,

δήλωσε περιχαρής ο ψοφοδεξιός δήμαρχος της πόλης «τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά και δρουν διαφορετικά»και για να αποδείξει του λόγου του το αληθές ανακοίνωσε την υπογραφή δύο συμβάσεων για τα «προσφυγάκια» της περιοχής.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για τη στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας «προσφύγων» στην πόλη.
Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας «προσφύγων», στο τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ.


Και βέβαια, αποδεικνύεται μεγάλο παραμύθι τα περί «προσωρινής φιλοξενίας» που έλεγαν στην αρχή οι διάφοροι «αρμόδιοι», καθώς αν τα «προσφυγάκια» εγκατασταθούν σε διαμερίσματα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παροχές (τζάμπα φαγητό, επιδόματα, κ.λπ.) δεν πρόκειται να το κουνήσουν ρούπι από τέτοιον… παράδεισο! Αφήστε δε που όλο και περισσότεροι θα προσελκύονται στο Ελλαδιστάν, μόλις θα βλέπουν τι ωραία που την περνάνε οι πρώτοι… διδάξαντες!

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια