03 Ιουλίου 2017

Αργομισθία πρόκληση από την Άννα Παναγιωταρέα - Δείτε πόσα χρήματα έπαιρνε (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Σιγά την είδηση οτι η Παναγιωταρέα ήταν στην παρέα των Μαρτίνι Πάρτι ! Η είδηση θα ήταν αν δεν ήταν ! Ωστόσο διαβάστε την !
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις την Άννα Παναγιωταρέα θα βρεις και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η Άννα Παναγιωταρέα εντοπίζεται και στις αργομισθίες του αμαρτωλού "Ερρίκος Ντυνάν" με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα. Τις αποκαλύψεις έκανε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου!
Στη λίστα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η πρώην επικεφαλής της Διοίκησης Υγειονομικών Περιφερειών Βορείου Αιγαίου, Τότα Χατζοπούλου, η οποία λάμβανε αποζημίωση 4.550 ευρώ, η δημοσιογράφος και Σύμβουλος του Γραφείου Τύπου, Άννα Παναγιωταρέα με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα.
Επίσης στη λίστα περιλαμβάνεται ο οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνης (σύζυγος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά) ο οποίος εργαζόταν ως επιστημονικός σύμβουλος με αποζημίωση 2.500 ευρώ το μήνα, ο Σωτήριος Δρίτσας (υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών) που λάμβανε αποζημίωση 2.545 ευρώ και ο Γιάννης Πιερουτσάκος, πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ο οποίος λάμβανε αποζημίωση 3.500 ευρώ.
Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ
Διαβάστε για τον βίο και την πολιτεία της Άννας Παναγιωταρέα και πως άρμεγε το δημόσιο ΕΔΩ

http://www.periodista.gr/

https://papatzides.blogspot.gr/2017/07/blog-post_45.html?spref=fbΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...