ΟΛΗ η κυβέρνηση ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και τελικά ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 από τους 14 κουκουλοφόρους που ΕΣΠΑΣΑΝ τη νύχτα την Ερμού. Κρατήθηκε 1 γιατί κάπνιζε … χόρτο. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ






Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 από τους 14 προσαχθέντες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Ερμού και στη γύρω περιοχή, στην πορεία αλληλεγγύης προς την Ηριάννα…
μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της από το Πενταμελές Εφετείο. Ο ένας από αυτούς κρατείται για κατοχή χασίς. Από το βίντεο, πάντως, φαίνεται πως η αστυνομία δεν αντιδρά, κάτι που κατήγγειλαν σήμερα οι καταστηματάρχες, λέγοντας ότι οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν μια παθητική στάση απέναντι στους κουκουλοφόρους.



Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε και φύλακας του μετρό στην αποβάθρα του σταθμού Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.




Όταν έφτασαν στο ύψος της οδού Νίκης, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ τους απέκοψαν τον δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, μικροεντάσεις σημειώθηκαν κι έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των δικαστικών αρχών.

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια